Skocz do zawartości
IGNORED

Współpraca NAIM NAIT 5i z NAC 112 POMOCY !

thomassek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i krótko zapytam!

Jakie korzyści dla dźwięku niesie podłączenie do mojego obecnego Naim Nait 5i przedwzmacniacza Naim Nac 112 ???

Przymierzam się do jego zakupu, tylko, no właśnie.. nie wiem czy warto ;-)

Liczyłbym za sprawą przedwzmaka na jeszcze dynamiczniejszy i potężny choć nie wymuszony dźwięk ( moje kolumny to Dynaudio 100 )

hej,

robisz sobie żarty ?

jak to chcesz połączyć - pomijając co chcesz uzyskać łącząc najniższy intamp z najniźszym pre ?

podstawowe wzmacniacze zintegrowane Naim'a nie mogą pracować jako końcówki mocy (nie mają "main in")

Witam i krótko zapytam!

Jakie korzyści dla dźwięku niesie podłączenie do mojego obecnego Naim Nait 5i przedwzmacniacza Naim Nac 112 ???

Przymierzam się do jego zakupu, tylko, no właśnie.. nie wiem czy warto ;-)

Liczyłbym za sprawą przedwzmaka na jeszcze dynamiczniejszy i potężny choć nie wymuszony dźwięk ( moje kolumny to Dynaudio 100 )

1. Nait5i ma processor in i jest to wejście na końcówkę.

2. Nie słuchałem takiego połączenia, ale wydaje się mało atrakcyjne.

3. 112 to słabo oceniany preamp...

????

Dekoracja dzięki :-)

..takiej zwięzłej i czytelnej odpowiedzi nawet nie śniłem sobie otrzymać, także.. ( i tu kieruję słowa pisane do reszty )

BIERZCIE Z NASZEGO AUDIOSTEREOWEGO OBYWATELA PRZYKŁAD :-)

Stereofan no widzisz.. człowiek myślał, że we współpracy z Naitem cokolwiek bardziej zaiskrzy ;-) tymczasem odsyłam do wypowiedzi Dekoracja bo.. da się sprzęgnąć oba elementa :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.