Skocz do zawartości
IGNORED

czy ważne jest aby sub miał ten sam rodz

gigu??

Rekomendowane odpowiedzi

No to jeszcze raz pytanie - tylko prosze o odpowiedzi w języku szkolnej - najlepiej podstawówkowej polszczyzny... Ważne jest do cholery aby sub był z kompeciku i oparty na tych samych głośnikach czy nie? Ktoś ma jakieś doświadczenia - próby za sobą?wiadomo, że chciałbnym aby komplecik grał jako tako a nie słoniowo..

ghehhe >>elfan :)

Nie chce przyznawać Ci racji - ze za "pare miesiecy bede jeszcze chcial ulepszyć dziek" - to chyba twoje slowa :).

Ale rzeczywiscie w filmach ktore sa nagrane w 5.1 np. ciezkie wybuchy sa chyba omijane!! - ale tylko niektore, za szybka zanikaja - chyba - tak mi sie wydaje ze sub rozwiazal by sprawe - ale zostawiam wam to do oceny!!

Basik jest piekny z tych 603 - ale sie troszke boje ze je za bardzo wykoncze - a jednak sub odciazyl by je troszeczke :) - sub to jednak sub!!

A pozatym - mieszkam z babcia - ktora mnie denerwuje i pasuje ja wykonczyc tym subem :) ostatnio jak ogladalem kompanie braci to powiedziala: "to co sie dzialo u nas na dole to tak jak by stado sloni przelecialo przez nasz pokoj" hehehe pasuje dodac jeszcze dinozaury hehhe

jak tak odpowiadasz na pytania to ok,polecam Ci Paradigm servo 15,dla mnie taniocha jak na jego jakosc,albo cos z oferty audiomega,np jakis sub za 200zł z ich kolekcji wiosna/lato 2004:DDD.Ja bym polecał Ci ten drugi na fure bedzie wiecej kasiorki;).Co kupujesz beemke piątke,ze skórą,klimą w kolorze czarnym;)

hehehe - nie ale seior sie pytam o ten sub - zartowalem z tym 0zl :) a auto jeszcze nie wiem jakie uzbnieoram jeszcze 10 000 to bede weidzial :) - ZAkochalem sie w M. Lancer - ale neistety jeszcze w totka nie wygralem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.