Skocz do zawartości
IGNORED

Znikające tematy

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem żadnym wywrotowcem, rewolucjonistą, nie jestem systemowo czy ideologicznie nastawiony anty do pt. Moderacji. Nie zamierzam też siać fermentu. Niemniej zaczęło mierzić mnie, że pewne tematy wylatują potajemnie w kosmos. W wielu wątkach natrafiam na komentarze forumowiczów o usuwanych wpisach. Szacunek wobec forumowiczów i Regulamin wymaga, by jednak krótko uzasadnić usunięcie tematu/wątku.

Aby ponownie zwrócić uwagę na ten problem zakładam niniejszy wątek.

Pierwsze spostrzeżenie: temat w zakładce Stereo pt. 'Mój system' autorstwa Slaw123 zniknął nagle dziś.

Powrót po dłuższej przerwie...

https://www.audiostereo.pl/topic/98810-znikaj%C4%85ce-tematy/

bo był sponsorowany...autor wygłaszał herezje niczym maciOrewicz, toteż "posmarował" moderacji..i jest jak jest

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Pierwsze spostrzeżenie: temat w zakładce Stereo pt. 'Mój system' autorstwa Slaw123 zniknął nagle dziś.

Szkoda, chętnie bym przeczytał.

Slaw123 (jak to czytasz), może ponowisz temat a dodatkowe info (niepoprawne z pewnego punktu widzenia) wyślesz zainteresowanym na PW? (ewentualnie).

Czyli wychodzi, że mam zwidy i gadam z fantomami, które nie istnieją (już) w przyrodzie :)

Rozumiem, że tylko ja miałem taki problem i innych Kolegów to nie dotyczy?

Powrót po dłuższej przerwie...

Czasami tematy znikają i nie ma w tym nic dziwnego. Najczęściej dotyczy to mniej lub bardziej jawnych ataków na innych userów a zwłaszcza branżę sponsorującą właściciela Forum:) Ale czasami to pewnie też nadgorliwość i zwykła ludzka złośliwość:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czasami tematy znikają i nie ma w tym nic dziwnego. Najczęściej dotyczy to mniej lub bardziej jawnych ataków na innych userów a zwłaszcza branżę sponsorującą właściciela Forum:) Ale czasami to pewnie też nadgorliwość i zwykła ludzka złośliwość:D

Po prostu, wiara, ze się czyni Dobro. Że niektórych czasam zdziwi, albo zaboli? No cóż :)

no ale ten to akurat o koniach był :-)

Może za spostrzeżeniem terroru bliźniaczego, na Białoruś wysłali zniknięty temat ?

Wynika z tego, że to jedyne miejsce gdzie panuje wolność.

A co to był za wątek, co niby w nim było kontrowersyjnego?

Właśnie jestem w trakcie lektury "Wielkiego Lasu" i wydaje mi sie, że chodziło o Twojom klacz.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Redaktorzy

Znalazłem ten wątek, poświeciłem się i przeczytałem. Decyzję moderatora w pełni popieram. Wątkowi jest dobrze tam, gdzie jest obecnie, przynajmniej dopóki nie mamy specjalnej zakładki pt. Żenada.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wątkowi jest dobrze tam, gdzie jest obecnie, przynajmniej dopóki nie mamy specjalnej zakładki pt. Żenada.

Kolejna zakładka o sprawach nie związanych z audio ?

Już sama myśl, o tworzeniu czegoś podobnego to żenada.

Albo Forum jest o AUDIO, w szeroko rozumianym kontekście, albo przemianujcie go, sznowna Moderacjo i Dyrekcjo, na forum dla gospodyń wiejskich, i zacznijmy tu prowadzić kurs szydełkowania i gotowania.

Łatwiej wtedy będzie komuś napluć w zupę, albo dać w dziub, że za słona.

Panowie,

proszę o odrobinę empatii, po co ta zbędna erystyka,erystyka,erystyka, o przepraszam - zapętliło jakoś.

Teraz wszystko jest przejrzyste, zgodnie z zapowiedziami administracji, drogie trolle:

1. primo - wiadomo kto usunął.

2. primo - wiadomo za co.

3. primo - jak coś nie pasuje po 13-stej, to ban.

Temat jest utrzymywany przez jakiś czas, jeden gościu 'moderator' bierze w nim udział i robi się coś na kształt niby demokratycznej 'dyskusji'. Po jakimś czasie gdy idzie wszystko nie po myśli dyskutanci są wyłapywani, dostają ostrzeżenia , bany i nadzór moderatora. To zostalo wprowadzone jako coś niesamowicie sprytnego kilka lat temu i doprowadzone do perfekcji, Wprowadzenie też kategorii trolling dla wpisów z 'bocznicy', która jest jednym wielkim trollingiem umożliwia łatwe pozbycie się 'wrogów'. Wrogiem jest każdy inaczej myślacy, a nawet tylko czujący zapach niestrawionego alkoholu z czyichś ust.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 1 Grudnia 2012 - brak kultury
Ukryte przez Fr@ntz, 1 Grudnia 2012 - brak kultury

Temat jest utrzymywany przez jakiś czas, jeden gościu 'moderator' bierze w nim udział i robi się coś na kształt niby demokratycznej 'dyskusji'. Po jakimś czasie gdy idzie wszystko nie po myśli dyskutanci są wyłapywani, dostają ostrzeżenia , bany i nadzór moderatora. To zostalo wprowadzone jako coś niesamowicie sprytnego kilka lat temu i doprowadzone do perfekcji, Wprowadzenie też kategorii trolling dla wpisów z 'bocznicy', która jest jednym wielkim trollingiem umożliwia łatwe pozbycie się 'wrogów'. Wrogiem jest każdy inaczej myślacy, a nawet tylko czujący zapach niestrawionego alkoholu z czyichś ust.

Fuckin' A!

• Użytkownicy+

Jesteś przykładem perfidnego manipulatora, który jeśli istnieje sprawiedliwość (ta prawdziwa, a nie urzędnicza) powinien gnić w pierdlu za pomówienia. Czekałem dość długo, na jakiekolwiek dowody słów, które wypowiadasz o rzekomych "brudnych interesach". Nie otrzymałem odpowiedzi, bo nie mogłem jej otrzymać. Przyczyna jest prosta, wyssałeś to z palca, tak jak inne rzeczy na mój temat. Mnogość inwektyw i wrednych wpisów, przekroczyła próg krytyczny. Odblokowałem Twoje konto w ramach amnestii, ale ponownie pokazałeś jaki jesteś podły. Na forum powinny panować koleżeńskie relacje, jednak Ty nie jesteś do tego zdolny, więc żegnam bezpowrotnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.