Skocz do zawartości
IGNORED

Audioshow - KRADZIEŻE i Hostessy

thomassek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, obudziła się we mnie myśl brudna bo złodziejcza.. (?) :-)

PYT.1

Czy podczas A.S. dochodziło do tajemniczych incydentów, kradzieży typu ktoś gwizdnął płytkę jego ulubionego wykonawcy ( wiem, wiem większość to drętwe samplery były )

a może ktoś chciał wywieźć windą towarową Avalony urywając po drodze podczas uciekinierki kable "z potrójnej kriogenizacji"? hehe..

... wybaczcie, szukam sensacji :-P :-D

PYT.2

Czy podczas trwania tegorocznego AudioShow mieliśmy jakąś kobiecą otoczkę czyt. urokliwe hostessy? ( zdjęcia wysoce wskazane )

Nie wiem czy wiecie ale w Niemczech zakazano pod nadzorem "rady Brukselczej" występowanie kobiet na tego typu wydarzeniach gdyż.. uwaga.. to uwłacza ich godności! Usmarkałem się ze śmiechu po pachy.. gdyż jak to! Przecież one same się godzą na bycie tym "pięknym dodatkiem i dopełnieniem prezentacji" no a poza tym przecież nie każą im tam uprawiać prostytucji.. ehh schizofreniczni brukselczycy.......

https://www.audiostereo.pl/topic/98503-audioshow-kradzie%C5%BCe-i-hostessy/

Ja jestem ciekaw, czy kogoś zamordowano za ciężką, wytłumiającą kotarą ? I zdjęcia, koniecznie zdjęcia. Albo filmik w HD.

A tak przy okazji AS, co nowego u matki małej Madzi z Sosnowca ?

:)

• Redaktorzy

Ja tam dusiłem jednego gościa, dusiłem i dusiłem, ale nie wiem, czy się nie wykaraskał, bo musiałem wyjść zza tej kotary. Nie mam nagrania, ale jacyś turyści z Japonii filmowali.

Gość Gość

(Konto usunięte)

A tak przy okazji AS, co nowego u matki małej Madzi z Sosnowca ?

Powinieneś zapytać co nowego słychać u matki małej Madzi z Sosnowca.

A może to nie im tylko oni kradli?

Np. jakieś obejście licznika z prądem, może jakaś kradziony plik ktoś zapuścił?

Też mnie takie smaczki imprezy interesują. Gdzie byli paparazzi? Czemu tej relacji nie ma pierwszej stronie Faktu?

Ja słyszałem, że kiedyś ktoś w referencyjnym sprzęcie podmienił sobie swoje kable i nikt tego nie widział a nawet nie usłyszał

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A czy wypowiedź dla TV pewnego "ważnego" Pana organizatora zalicza się do kategorii sensacji ?

Trawestując szło to tak - "Audio SZOŁ to taki spęd golasów, których nigdy nie będzie na te zabawki stać "

Do wglądu w archiwum " TVP Info"

Ja też sdjęcia hosstess poproszę.

W ogóle ktoś się nimi zainteresował, czy towarzystwo zwiedzające składało się wyłącznie z audiofilów?

A czy wypowiedź dla TV pewnego "ważnego" Pana organizatora zalicza się do kategorii sensacji ?

Trawestując szło to tak - "Audio SZOŁ to taki spęd golasów, których nigdy nie będzie na te zabawki stać "

A któż, tak otwarcie obnażył intencje wystawy audiofilskiej ? Nagrodę mu za to dać!

Do wglądu w archiwum " TVP Info"

Dobre !

Piotr

Hehe

dobry wątek. Też jestem ciekaw plotek od bezpośrednich uczestników.

Jeśli chodzi o poczęcia to raczej w takim dusznym 6piętrowym tramwaju jak Sobieski mało komfortu, żeby zaznać luźności...

Widziałem, że jakieś młode- przeciwne-przedziwne się kręciły ale nawet nie dostrzegłem czy to one. Trochę rozpraszały, a i tak byłem dostatecznie rozproszony. Robiły swoje, czyli komuś dobrze. Np. rozdawaly torby. Wziąłem.

Byłem tylko 6 godzin w niedzielę. Ledwo mi udało się nie przegapić całej imprezy.

Też poproszę o jakieś relacje z excessów....

PS Czy zwrócili(-ły-)ście uwagę na przewagę okularników? Chyba jedyne takie miejsce.

PSPS Zastanawiał mnie zamknięty pokój 323 w Sobieskim w niedzielne popołudnie. Coś tam się musiało zdarzyć wcześniej skoro zamknęli.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Użytkownik BoDeX dnia 12.11.2012 - 14:26 napisał

A któż, tak otwarcie obnażył intencje wystawy audiofilskiej ? Nagrodę mu za to dać!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ok. 13 minuty

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PS Czy zwrócili(-ły-)ście uwagę na przewagę okularników? Chyba jedyne takie miejsce.

Hehe, ostatecznie mogłem zdjąć ale tak było bardziej poważnie! ;)

A w temacie:

- Hostessy jakoś nie zwracały mojej uwagi, ale niektóre żony / partnerki zwiedzających - owszem! ;)

- Jedna z sal w Kyriadzie miała wystrój jak jakiś harem, czy żeby nie określić gorzej na "b.", tylko że w środku była większość płci brzydkiej. Ten wystrój wnętrza, to był największy koszmar jaki przeżyłem na tej wystawie!

- i większość odwiedzających nosiła Levi'sy, potem Wranglery.

Ja tam dusiłem jednego gościa, dusiłem i dusiłem, ale nie wiem, czy się nie wykaraskał, bo musiałem wyjść zza tej kotary. Nie mam nagrania, ale jacyś turyści z Japonii filmowali.

a ja w pokoju w Akkusie kradlem a co ???

cukierki ...dobre byly :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ok. 13 minuty

To Kulpa powiedział z miesięcznika Audio Video. Dać mu wódki, bo dobrze gada.

No a właśnie. Jak Grało Sounddeco???

Ukryta Zawartość

To co było w pokoju 323?

Zauważyłem niewiele. Kiedy na pewien czas drzwi się uchyliły -bałagan i pewnego gościa, z trudem pion utrzymującego. Jakaś balanga mnie ominęła. Tylko w sumie nie wiem - czy Zontek czy Linnart a moze ktoś z gości?

Właściwie to przecież normalny sposób świętowania.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Mi wpadły w oko w niedzielę bileterki z Bristolu. Brunetka i blondynka. Ech... ;)

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

hehe no to poszły konie po betonie :-D Piszcie, piszcie moja głowa notuje każdy fakcik :-P

hehe z głupoty i nudy własnej człowiek musiał i taki "big brotherowy" temacik założyć :-)

A zdjęć hostess nie ma :(

Pamiętam że kiedyś dawno temu wystawiał się Sony, miał całą dużą salę w Sobieskim i tam jednak były całkiem fajne hostessy. Zwłaszcza taka jedna ruda o charakterystycznej urodzie.

Szkoda, że wtedy nie miałem aparatu.

A zdjęć hostess nie ma :(

som :)

"Mniej" i "Więcej"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

takie ciut przy sobie sa najfajniejsze. Druga nie bawi się nosem tylko ją swędzi, a jak nos swędzi to ma ochotę na wódkę (jak mówią starzy audiofile). Czyli w porządku.

Tylko co to za zdjęcia od tyłu. Nikt nie podrywał hostess? Nie robił sobie z nimi zdjęć? Nie zagadywał?

Duża kobieta jest dobra i całoroczna, ogrzewa zimą a latem daje cień.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.