Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmak do B&W 601

Piasek

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam wzmacniacza do w/w kolumn w granicach do 2500zł, słyszałem różne opinie o różnym sprzęcie czasami zupełnie sprzeczne ze sobą muślałem o CA Azur 640 zle ktoś napisał że ma słabą stereofonię i że Creek 4330 jest o wiele lepszy itp, czy może mi ktoś powiedzieć coś o takim urządzenie jak opera audio consonance a100 hybrydowy, lub vincent sv-129, szukam wzmacniacza charakteryzującego się dobrą stereofonią i nie zbyt ostrym brzmieniu (ze względu na wysokie tony kulumn), proszę o pomoc?

https://www.audiostereo.pl/topic/9817-wzmak-do-bw-601/

Podobno hk ma za bardzo wyeksponowaną górę jak do B&W myslę raczej o jakimś brytyjczyku lub czymś z dalekiego wschodu, nie wiem czy może ktoś słuchał ca540 lub 640 i czy ją większe róznice między tymi modelami bo mieszkam na prowincji i nie mam czasu przesłuchiwać zbyt dużo sprzętu a można kupić cambridga po dość atrakcyjnej cenie,

https://www.audiostereo.pl/topic/9817-wzmak-do-bw-601/#findComment-148628

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.