Skocz do zawartości
IGNORED

marantz CD16 paski napedu szuflady

drkrynski

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos z kolegow wie kto wymienia paski napedowe szuflady w tym modelu?

Każdy bardziej rozgarnięty dłubacz ;)

Na początek patyczek z watą umoczony w spirytusie i bez ściągania przeczyść paski .

Czad :-)

A oto moja tradycyjna odpowiedź w takich wypadkach:

Zajmuje się tym każdy SERWIS RTV za stosowną opłatą, chyba że chodzi ci o darmową usługę- wtedy będzie to np znajomy "pan Kazio, lub pan Miecio", a następnie sprzedaż na Allegro w dziale uszkodzone.

czad rzeczywiscie

Czad :-)

A oto moja tradycyjna odpowiedź w takich wypadkach:

Zajmuje się tym każdy SERWIS RTV za stosowną opłatą, chyba że chodzi ci o darmową usługę- wtedy będzie to np znajomy "pan Kazio, lub pan Miecio", a następnie sprzedaż na Allegro w dziale uszkodzone.

czad rzeczywiscie

moze procz tego rodzaju sformulowan nt KAZDEGO SERWISU RTV jakies konkrety na temat DOBREGO serwisu RTV najchetniej z terenu dolnego slaska

gdybym szukal pana kazia czy miecia nie byloby tego wpisu

Każdy bardziej rozgarnięty dłubacz ;)

Na początek patyczek z watą umoczony w spirytusie i bez ściągania przeczyść paski .

poczatek taki jak piszesz zostal zrobiony bez powodzenia, szukam dobrego dlubacza z dolnego slaska ktory tej niby prostej roboty nie spieprzy

poczatek taki jak piszesz zostal zrobiony bez powodzenia, szukam dobrego dlubacza z dolnego slaska ktory tej niby prostej roboty nie spieprzy

Jak nie znajdziesz i będziesz chciał wysłać ( Sendit.pl do 20zł z ubezpieczeniem ) albo podjechać ( okolice Głogowa ) to odezwij się za jakieś 2 tygodnie bo teraz mam jeszcze kilka klocków do zrobienia .

Jestem takiego samego zdania jak rafal735r, wymiana pasków to parę minut roboty. Jeśli system jest podobny jak przy CDM1 (CD-16 ma CDM4) to do wymiany jest tylko jeden pasek po lewej stronie szuflady a reszta tacki idzie na metalowej lince.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Eee tam, aż tak ciężko nie jest. Na upartego można je zdjąć i odtłuścić, może doraźnie pomóc, ew. dołożyć gumkę recepturkę :-) Jako tymczasowe rozwiązanie sprawdza się świetnie .

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

• 2 tygodnie później...

Jak nie znajdziesz i będziesz chciał wysłać ( Sendit.pl do 20zł z ubezpieczeniem ) albo podjechać ( okolice Głogowa ) to odezwij się za jakieś 2 tygodnie bo teraz mam jeszcze kilka klocków do zrobienia .

daj znać kiedy i gdzie to podjade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.