Skocz do zawartości
IGNORED

MODYFIKACJA KOLUMN GŁOŚNIKOWYCH

arthuruss

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ!

PANOWIE KTO PODEJMIE SIE MODERNIZACJI TYCH KOLUMN KTÓRE PO UZGODNIENIU Z PEWNYM PANEM Z TEGO FORUM ZAKUPIŁEM W TYM CELU JAKO BUDŻETÓWKI TZW.???

PONIŻEJ LINK:

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

TO TE SREBRNE MAGNAT VECTOR 55

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 3 lata później...

Jeśli zakupiłeś je z polecenia McGyvera to chyba najprostszy sposób - oddać je mu do tuningu zgodnie z jego opisem na stronie?

Serdecznie dziękuję za odpowiedź. Doceniam ! Nie mam kontaktu z "MG" nie odzywa się :-( . A zwrotnice zamówiłem i mi zrobili na duńskich podzespołach przegrody już wstawione i grają nieźle na pewno jest diametralna różnica(długo by tu opisywać) Woofer wymieniony !Tylko do portów które od wewnątrz z mostkowa-li nie zastosowano bi-amping - u :-( Nie wiem,ale teraz brak rozdzielenia wysokich i niskich jest, choć na przyszłość to kwestia dolutowania jedynie przewodów myślę. Tam sugerowali, iż coś jeszcze powinno być na owym schemacie (nie wiem co mieli na myśli), ale ja zawierzyłem protoplaście projektu ;-) ? Poza tym planuję nabyć jakieś jeszcze z lepszą kulturą dźwięku podłogówki niż owe po modyfikacji. Może jakieś sugestie :-) ?

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.