Skocz do zawartości
IGNORED

jakimi kablami połączyć denona z b&w 601

denis

Rekomendowane odpowiedzi

chciałbym zapytać jakimi kablami połączyć denona avr 600 rd+ dcd 725+b&w dm 601??? chodzi mi o głośnikowe i interkonekty (aktualnie gram na interkonekcie bandrige profigold pga 4201 i monstery xp a w tej chwili jakiś kabelek bandrige za 12 zł/m) widze dużo dobrych słów na temat dnm reason może ten będzie dobry????? bardzo prosze o rady

lolo - ano właśnie :)

Kupując w latach 90-tych coś tam w HORN DISTRIBUTION sprzedawca polecał do tego sprzętu kabelki Monster , a na samym sprzęcie była właśnie taka jaklejka : D poleca M :)))))

Pamiętam te naklejki. cóż najtrafniej ujął to lolo. Jak już gdzieś napisałem jeżdżę Skodą, przyjeżdżam do serwisu na przegląd i widzę "polecamy oleje ARAL". Przejechałem następne parę kilomentrów i znów przegląd - "Polecamy oleje Castrol", z tego co się dowiedziałem był kiedyś jeszcze Mobil.

Denis - nie wiem czy napiszę na temat ... ale może spróbuj po prostu niebieskimi .... a jak to nie przyniesie Ci efektu to może napisz czego oczekujesz od dzwięku, jaki masz budżet na to przeznaczony - wtedy może ktoś konkretniej Ci podpowie juz konkretny model czy markę.

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

martin, oczekuje ładnego basu może być:) tak na początek, tak jak lolo napisał idesit poleca calgonit-takie slogany mnie nie interesują, a co do funduszu, to jeżeli będę wiedział, że NAPRAWDE warto do wydam pare stówek, oczywiście bez przesady taki bogaty to znowu nie jestem:)chce to połączyć jak najlepiej się da, bo bede grał na tym jakiś czas,Dziękuję za odzew i czekam na więcej:)

• 2 tygodnie później...

Oj, chyba nie jest dobrze i kabelki nie załatwią sprawy. Można jeszcze spróbować coś z Cable Talk.

A co do polecania, to mój kolega się przysięga, że jechał koło stacji z dużym niebieskim napisem ARAL. Chwilę później zauważył na poboczu jaskrawo zielono ubraną panienkę, trzymającą kartkę zielonym napisem identyczną czcionką ORAL. Pół kilometra później stała kolejna, w pomarańczowej miniówie i dzierżyła napis ANAL. Morał taki, że każdy poleca to czym aktualnie dysponuje, natomiast jakość jest już sprawą dyskusyjną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.