Skocz do zawartości
IGNORED

European Triode Festival 2012 - Teikyo Berlin, kto się wybiera?

vertigen

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, kultowa impreza co roku odbywała się gdzieś daleko od Polski ale zawsze warto było się wybrać, oglądając potem fotki. Teraz impreza została przeniesiona do Berlina. W poniższym linku info.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teikyo Berlin GmbH

Hotel & Jugendgästehaus

Schmöckwitzer Damm 1G

12527 Berlin-Schmöckwitz

22. - 25. listopad 2012

dość dogodny dojazd jest z centrum Berlina tym ich S-bahn jak i ogólnie ichnim mpk.

Ukryta Zawartość

Może jakiś zorganizowany wyjazd? Nie mowie o wynajmowaniu autobusu bo i pewnie tylu chętnych nie będzie:) ale można zawsze w kilka osób pojechać autem dzieląc koszty przejazdu itd. Dla lampiarzy wizyta obowiązkowa. Proszę o wpisy co wy na to.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie, kultowa impreza co roku odbywała się gdzieś daleko od Polski ale zawsze warto było się wybrać, oglądając potem fotki. Teraz impreza została przeniesiona do Berlina. W poniższym linku info.

Ukryta Zawartość

Teikyo Berlin GmbH

Hotel & Jugendgästehaus

Schmöckwitzer Damm 1G

12527 Berlin-Schmöckwitz

22. - 25. listopad 2012

dość dogodny dojazd jest z centrum Berlina tym ich S-bahn jak i ogólnie ichnim mpk.

Ukryta Zawartość

Może jakiś zorganizowany wyjazd? Nie mowie o wynajmowaniu autobusu bo i pewnie tylu chętnych nie będzie:) ale można zawsze w kilka osób pojechać autem dzieląc koszty przejazdu itd. Dla lampiarzy wizyta obowiązkowa. Proszę o wpisy co wy na to.

Pozdrawiam.

Ja też.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

panowie, wiem ze może to dziecinne ale wpisujcie skąd jesteście i czy ew. możecie (jeśli macie) zadeklarować możliwość jechania własnym autem i zabrania towarzyszy :)

ja jestem z torunia ale co do transportu to mam ograniczone mozliwosci..

swoja droga ladna lokalizacja, troche zadupie ale okolica piekna bo mieszkalem niedaleko. W razie czego mam namiary na dosyc tanie legowisko w okolicy, mozna by zrobic jakas nocna popijawe w Berlinie :)))

może bym się także przemieścił z wa-wy ale ja po germańsku nich fersztejen, (tylko mandziare i ruki wier) a tam od lat sami znajomi

jak w pokoju diy

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

ja moge za tlumacza robic jak cos :) teraz z Wawy do Berlina to 4,5 godziny drogi autostrada, pobyt w hotelu tez nie kosztuje majatku, a Berlin piekne miasto i niemieckie piwo wyborne...

panowie, wiem ze może to dziecinne ale wpisujcie skąd jesteście i czy ew. możecie (jeśli macie) zadeklarować możliwość jechania własnym autem i zabrania towarzyszy :)

Z Warszawy

Widzę kilku kolegów z Wawy to może i ja się przyłączę :-). Niestety nie jestem zmotoryzowany ale z tego co słyszałem pociąg nie kosztuje majątku, jedzie szybko a i nogi można rozprostować. No chyba, że ktoś z kolegów ma auto to zrzuta na paliwo wyjdzie taniej.

PS. Panowie czy się orientujecie czy na tej imprezie można kupić lampy ? Widziałem w necie kiedyś podobną imprezę w Germany ale nie wiem czy to nie było przy okazji czegoś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.