Skocz do zawartości
IGNORED

Micromega Mydac

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi pewnie o to ze wplacasz £235 angolowi na konto a on wysyla forumowiczowi na Uk adres. Wtedy dogadujesz sie z forumowiczem a on wysyla juz do Ciebie do Pl... tak to chyba wyglada;-)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

whiter, wszystko opisalem wyzej:placimy za dac bezposrednio do Midlands Audio Exchange 235 funtow,ten wysyla do krukgczapy,a ten do jednego z nas.oszczedzamy na poczcie do Polski-20 funtow do 10kg

Ok, teraz rozumiem :)

To ja chyba odpadam i zaczekam na sprzęt w polskich sklepach.

Ponad 1300pln to nie mało i poza tym trochę się boję takich kombinacji. A i u nas jakiś rabacik zapewne da się wytargować ;)

pozdrawiam

P.S. Kto pierwszy go dostanie niech może skrobnie kilka słów w tym wątku.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Panowie,

Wyszło jak wyszło. Byłem na HiFiWigwam może za bardzo kąśliwy w kwestii transportu do Polski - nawet dostałem od nadgorliwego moderatora minus 14 punktów. Dealerzy płacą za obecnośc na Forum :-)

Ja jednak raczej spróbuję....

• 1 miesiąc później...
Gość Audio_Newby

(Konto usunięte)

Witajcie ! I jak ma ktoś już tego DACa ? Sam jestem posiadaczem sprzętu nowej Micromegi (CD i AMP) i gra to bardzo czarująco z Audio Physicami. Też się zainteresowałem tym DACiem, gdyż z Micromegi jestem zadowolony. Może ktoś zdać relację z odsłuchu tego My Daca ??

• 4 miesiące później...

No właśnie... tyle było krzyku, organizowania, genialna recka, i co???

Powiedzcie szczęśliwcy jak gra ta Micromega, bo jak nie, to sam ją kupię, choćby tylko z ciekawości.

Czy to naprawdę takie odkrycie, czy też kolejny tani DAC jak rDAC?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kupilem tego dac'a pod wplywem recenzji. Pomyslalem ze zepne go z moim dune hd smart i telewizja N. Tak tez zrobilem:-)

O ile sygnal z telewizji N jest wyraznie lepszy to juz z dune nie ma takiej roznicy. Ot jest lekko inaczej ale czy lepiej? Hmm moze delikatnie.

Jak dla mnie to tysiak wyrzucony w bloto:-) dune tez kosztowal tysiaka a jest to kombajn multimedialny ktory gra na takim samym pozione jak dac .

Nie kupujcie:-) no chyba ze do jakiegos slabego kompa czy dekodera tv.

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

• 8 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.