Skocz do zawartości
IGNORED

Ambitna muzyka z " wrzuta "

psychiczny

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem piekną muzykę , techno-bass-drums-umpa-umpa

Muzyka Artysty Krzysztofa Lukasiaka z Warszawy , uwazam ze ma wielki potencjal

co sadzicie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/96326-ambitna-muzyka-z-wrzuta/

Jestem zazenowany tym cos sie dzieje z muzyka wspolczesna . Gram na fortepianie i improwizuje od 7 roku zycia , tworze muzyke od 20 lat , nigdy nie odnioslem sukcesu komerycjnegoco nie znaczy ze jestem slaby poprostu troche nie pasuje do tej eletronicznej epoki Od wielu lat wlaczajac TV i radio jestem zazenowany. Mam wrazenie jakoby muzyka stawala sie powoli tworzona przez roboty, czlowieka slychac coraz mniej w utworach . Niedlugo komputery beda same tworzyc muzyke bez pomocy czlowieka . Pelno jest kompozytorow ktorzy nie potrafia grac na instrumentach . Kupuja programy do tworzenia muzyki na komputerach wlaczaja kilka guzikow i nazywaja sie artystami . 99 % rzeczy na jamendo nie da sie sluchac . 80 % muzyka odgrywana jest przez midi i programy . Podejrzewam ze sa tutaj nawet utwory stworzone prze komputery losowo . Powiem tak : coraz wiekszy kicz nas otacza az chce sie cofnac czas . Od lat nie slucham polskiego radia poniewaz muzyka pop rock czy techno jest dla mnie za prosta . Sluchajac czegos takiego odczuwam pustke w glowie oraz wyczuwam ze muzyka ta brzmi celowo komercyjnie i komponowana jest w taki sposob zeby pozyskac prostych sluchaczy .

Dzisiejsza muzyka puszczana w radiu i TV to tylko komercja, a najgorsze są te programy muzyczne typu "MTV" jak widzę te małpy na ekranie to mi się rzygać chce o teledyskach nie wspominam nawet bo to jest żałosne.Tym się karmi dzisiejsza młodzież żal...

Dzisiaj wogole nie ma prawie muzyki , tysiace kompozytorow muzyki elektronicznej , jakies dziwne odmiany , drumm and bass , hip pop polo siup , polo - dance , chylinska - dance , ale co wymagac jak teraz muzykow jury zlozone z aktorki , komika i piosenkarki techno , niedlugo pewnie nowe plyty beda wydawac Grycanki , to tylko kwestia czasu

Kasa kasa i kasa, no i kapitalizm to przyczyny,

Produkcje przenosi sie do chin bo zarabiac ma kapitalista, produkcje muzyke przenosi sie na pc bo to kapitalista ma zarabiac nie piosenkarz

Zmiany systemowe sa konieczne do zmiany z ilosci kasy jednostek na cos bardziejs polecznego

chwilowy brak działalności w audio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.