Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Kto jest oszustem oszustem pozostanie. Swiadczą o tym wszystkie watki o podobnej tematyce na tym forum i na innych.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

tępić cwaniaków i złodzieji,trzymam kciuki . i tylko szkoda że te gnidy mogą założyć sobie nowy nick i tak bez końca.... opcja z jednym nickiem bez możliwości założenia nowego byłaby dobra ale wiem że to raczej nie możliwe.pozdrawiam uczciwych.

opcja z jednym nickiem bez możliwości założenia nowego byłaby dobra ale wiem że to raczej nie możliwe.

Wtedy momentalnie cały handel ma allegro by siadł, więc raczej nikt nie będzie się wygłupiał,

żeby ukrócić gówniane przewałki na kilka złotych, a przy okazji zrobić kuku handlarzom, naganiaczom i całej branży.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • 2 tygodnie później...

pmcomp poczytaj to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mój nick na elektrodzie to adaś23, zbieram i "filuje"osobnika dłuzszy czas i widze wciąż mam braki w informacjach, dlatego proszę o udostępnienei wszelkich danych, nawet nieprawdziwych, wszystkie dokumenty wyslę do sądu, chciałbym ukrócić ten proceder, jak i wyeliminowac z życia publicznego tego osobnika.

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

pmcomp poczytaj to:

Ukryta Zawartość

mój nick na elektrodzie to adaś23, zbieram i "filuje"osobnika dłuzszy czas i widze wciąż mam braki w informacjach, dlatego proszę o udostępnienei wszelkich danych, nawet nieprawdziwych, wszystkie dokumenty wyslę do sądu, chciałbym ukrócić ten proceder, jak i wyeliminowac z życia publicznego tego osobnika.

pozdrawiam

Do jasnej ciasnej, za długo działa ten oszust - w końcu trzeba go dorwać....

Ukryta Zawartość

Powoli zbiera mi sie "papierologia", najnowsze, dzisiejsze (sory że z elki)

Ukryta Zawartość

zamazałem swoje dane, jest sygnatura akt, więc można się powoływać gdyby ktos miał podobna sytuacje, prosze o info?

Przejechał bym sie do tej wioski, ale styczen mam zawalony, zywię nadzieje że moze bedzie kolejna rozprawa to ujrze oblicze tego "padalca".

Ukryta Zawartość

Panowie sory ze nie przez edycję ale wolałbym by więcej osób to zobaczyło, pierwszy link to kolumny które niby ja kupiłem:

Ukryta Zawartość

a tu znalazłem dzisiaj takie oto ogłoszenie:

Ukryta Zawartość

prosze przyjrzeć sie dookoła przedmiotów sprzedaży w obu ogłoszeniach i galeriach, proszę zobaczyć reszte przedmiotów tego osobnika i UWAŻAĆ NA ZŁODZIEJA I OSZUSTA.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

adas23 szuka już guza w całym sa 4 sytuacje i 4 trafiły przez pana do sadu dociekanie ze jestem oszust stulecia wiem gdzie popelnilem blad i wiem z jakiego powodu . Sprawy nabrały biegu prawnego juz zostanę oskarżony po wyroku mam spłacić należności i grzywna .nie uchalem sie od tego ale skoro sprawa jest w sadzie to i tak musiała by sie juz odbyc. Zobowiązania na kwote 500-600zl + prawnik. Nie ukrawam sie popelnilem błąd spłacę go i wyrównam ale nie będę wysłuchiwał samosądów bo to nie ..........Więcej sie nie będę wypowiadać .

Wiem ze zabolała cie ta stacja i cieszyłby sie pan ze coś się znajdzie jeszcze na mnie ale nie oprócz tych kilku niezałatwionych spraw nigdy nie miałem doczynienia z żadnymi więcej oszustami jak pan mowi i ta nagonka z du..y nie wyciągnie więcej spraw

Osoby pokrzywdzone ta cala sytuacje przepraszam po rozprawach wszystkie należności będą uregulowane .

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zastanawiam się czy za parę stówek warto ryzykować wyrokiem i możliwością trafienia do rejestru skazanych?

W dzisiejszych czasach wielu pracodawców życzy sobie wglądu do zaświadczenia o niekaralności.

Juz po fakcie czasu nie cofne a ze były do tego osoby trzecie to juz tym bardziej. Nie ma co sie rozdrabniać tylko czekać i uregulować wszystko

Moje wpisy sie tu juz nie pojawia nie z tego powodu ze mam cos do ukrycia to nie sad i miejsce na takie sprawy panu ads23 wysłałem informacje ze to sprawa jest w biegu przedprocesowym do tego czasu nie zycze sobie oszczerstw i zarzutów wobec mej osoby oraz upublicznianie danych osobowych

Witam, własnie dostałem pw:

"

szymon grabowski Przez simon84 - dziś, 21:54

Wyświetl

Napisze do pana do pana ostni raz pismo przedprocesowe jest do tego czasu ujawniacac moje dane i szkalujac moja osobe bez wyroku sadu jest karalne i podlega sprawie cywilnej . nie uchylam sie od opowiedzialnosci ale mam nadzieje ze wie pan co robi to sa informacjie od innych użytkownikow zebym to panu przekazal . w zaistanilych sytacjach nie ma wiecej oszust sa tylko obecne osoby .mam nadzieje ze wie pan co robi ?umieszczajac to publicznie chodz nawet mi doradzano zebym nie wdawal sie w dyskusje publiczna . nie bede prosic pdrawnika o zakladanie spraw o znieslawienie bo poco pan wie swoje .dozobaczenia w sadzie .kopie biore od admina by miec wszystkie wpisy jakby sytacja miala jeszcze gorsze skutki znieslawienia szkalowania itd"

Śmiem twierdzić ze dwa oblicza jakie zostały tu ujawnione to kolejne skrzętnie ukryte działanie na tzw. kolejnych idiotów.

Otóż mam do tej pory załączniki podrabianych niby przelewów, zwrotów gotówki wyłudzonej ode mnie.

Gosc ma rozdwojenie jaźni i ja nie chce miec z nim nic wspólnego, wymyslił już tyle kłamstw że raczej na nic juz mnie nie nabierze.

Jednak pan nie rozumie nie uchylam sie od tego co zrobiłem ale pan mnie oskarża publicznie wykorzystuje moje dane bez wyroku sadu .Pan prowadzi sledztwo publiczne i tego pan nie rozumie nie ma wyroku nie ma winy . Inne osobe pisza mi zebym z panem juz tu nie pisal a wniosek z udokumentowanym szkalowaniem mojej osoby byłby wskazany. Ujawnia pan dane osobowe i wiele innych informacji . Mysle ze dalsza rozmowa tu nie ma sensu .wniosek składam swoje do zcasu rozprawy za swoje odpowiem ale pan tez .dobranoc

adas23 szuka już guza w całym sa 4 sytuacje i 4 trafiły przez pana do sadu dociekanie ze jestem oszust stulecia wiem gdzie popelnilem blad i wiem z jakiego powodu . Sprawy nabrały biegu prawnego juz zostanę oskarżony po wyroku mam spłacić należności i grzywna .nie uchalem sie od tego ale skoro sprawa jest w sadzie to i tak musiała by sie juz odbyc. Zobowiązania na kwote 500-600zl + prawnik. Nie ukrawam sie popelnilem błąd spłacę go i wyrównam ale nie będę wysłuchiwał samosądów bo to nie ..........Więcej sie nie będę wypowiadać .

Wiem ze zabolała cie ta stacja i cieszyłby sie pan ze coś się znajdzie jeszcze na mnie ale nie oprócz tych kilku niezałatwionych spraw nigdy nie miałem doczynienia z żadnymi więcej oszustami jak pan mowi i ta nagonka z du..y nie wyciągnie więcej spraw

Osoby pokrzywdzone ta cala sytuacje przepraszam po rozprawach wszystkie należności będą uregulowane .

ps ktoś tu sie chyba znów mija z prawdą:

wcześniej

Ukryta Zawartość

póżniej

Ukryta Zawartość

Jak sie robi "wałki" to nie na takie grosze, a internet działa zarówno w jedną jak i w drugą strone, nie zapominaj o tym.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czy pan zdaje sobie sprawę co pan upublicznia ??długi to nie oszustwa

To ze ktos ma dlugi jest oszustem ? to nie informacje o oszustwach tylko ze ktos ma dlugi ?pan jest ..... mam nadzieje ze odpowie pan za to bo myślę ze ma pan z tego niezła zabawę za te dane

koniec z tym jutro składam wniosek do prokuratury o szkalowanie a z panem sie widzimy w sadzie . dostanie pan za to zarzuty .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość StaryM

(Konto usunięte)

koniec z tym jutro składam wniosek do prokuratury o szkalowanie a z panem sie widzimy w sadzie . dostanie pan za to zarzuty .

Ciekawe z jakiego paragrafu. :D

Chyba, że właśnie zmienili KK....

Problem w tym, że to jest już upublicznione, te długi zostały sprzedane firmą zajmującym się ich handlem. Teraz może ktoś wykupić je sobie, a potem naliczać odsetki;D

koniec z tym jutro składam wniosek do prokuratury o szkalowanie

Nie szkalowanie tylko znieważenie. Prokurator tu ma niewiele do rzeczy, bo znieważenie jest przestępstwem prywatnoskargowym, czyli nie jest ścigane z tzw. urzędu. Musisz zatem działać sam, ewentualnie przez prawnika. Musisz sam oznaczyć sprawcę znieważenia. Jak go znasz to no problemo, jak nie znasz, to musisz to samemu ustalić, co wcale nie musi być proste. Pamiętaj, żebyś oznaczania sprawcy dokonał z zachowaniem prawa, wszelkie sposoby polegające na nielegalnym uzyskaniu jego danych osobowych narażają cię na odpowiedzialność. I miej baczenie na tzw. prawników, stosuj tu zasadę ograniczonego zaufania, tzw. prawnik nie ma uprawnień śledczych, może zgłaszać się do administracji tutejszego audiostereo o wydanie danych sprawcy tyle razy ile chce, a oni mu tych danych i tak nie wydadzą, bo złamaliby prawo.

Pewne szanse na powodzenie w swojej sprawie przed sądem masz, pamiętaj jednak, że pieniądze musisz oddać, bo nie oddać się po prostu nie godzi. Sąd może przyznać powodowi tzw. nawiązkę, ona może być całkiem "solidna", to może być dla ciebie dotkliwe. Może być tak, że "popamiętasz prawo", nie kieruj się zatem przesadnym optymizmem.

Nie szkalowanie tylko znieważenie. Prokurator tu ma niewiele do rzeczy, bo znieważenie jest przestępstwem prywatnoskargowym, czyli nie jest ścigane z tzw. urzędu. Musisz zatem działać sam, ewentualnie przez prawnika. Musisz sam oznaczyć sprawcę znieważenia. Jak go znasz to no problemo, jak nie znasz, to musisz to samemu ustalić, co wcale nie musi być proste. Pamiętaj, żebyś oznaczania sprawcy dokonał z zachowaniem prawa, wszelkie sposoby polegające na nielegalnym uzyskaniu jego danych osobowych narażają cię na odpowiedzialność. I miej baczenie na tzw. prawników, stosuj tu zasadę ograniczonego zaufania, tzw. prawnik nie ma uprawnień śledczych, może zgłaszać się do administracji tutejszego audiostereo o wydanie danych sprawcy tyle razy ile chce, a oni mu tych danych i tak nie wydadzą, bo złamaliby prawo.

Pewne szanse na powodzenie w swojej sprawie przed sądem masz, pamiętaj jednak, że pieniądze musisz oddać, bo nie oddać się po prostu nie godzi. Sąd może przyznać powodowi tzw. nawiązkę, ona może być całkiem "solidna", to może być dla ciebie dotkliwe. Może być tak, że "popamiętasz prawo", nie kieruj się zatem przesadnym optymizmem.

Dobrze się czujesz ? najlepiej zajmij się osobiście sprawą simonka......ten świat jest walnięty - gostek robi ewidentne wałki, a tu przychodzi mu jeszcze jeden taki mordę wylizać....dno......

Ja dobrze, ale z tobą to widzę, że coś niebardzo...

Nie sądzę, daleko mi do pomocnictwa szumowinom....

To ze ktos ma dlugi jest oszustem ? to nie informacje o oszustwach tylko ze ktos ma dlugi ?pan jest ..... mam nadzieje ze odpowie pan za to bo myślę ze ma pan z tego niezła zabawę za te dane

Ukryta Zawartość

I czego się spodziewasz ? - poklepania po główce przez sędziego ? Masz na bakier z prawem kolego - twoje manipulacje na nic się zdadzą...prędzej czy później dopadnie cię ręka sprawiedliwosci......nie tacy kończyli na więziennej pryczy....w głowie się nie mieści, że masz czelność jeszcze komuś grozić.....najpierw sam musiałbyś być czysty.....

Ukryta Zawartość

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

adas23 szuka już guza ...

Dobry tekst. Idealny wręcz, wypowiadany przez oskarżonego, do pokrzywdzonego i to przed rozprawą jeszcze. Nie no, rewelka. Sądy lubią takie teksty, szczególnie jeśli zarchiwizowały się dla potomności za pomocą jakiegoś medium informacyjnego. I "na pewno" nie potraktują ich jako próbę zastraszania LOL. Nie dość że simon84 nabroił, co sam przyznał, to jeszcze brak mu instynktu samozachowawczego. "Klasyka gatunku" normalnie.

Simon84, dobrze Ci radzę, idź do swojego prawnika, może Ci uświadomi, że wypisując kolejne bzdety na forach i to jeszcze przed rozprawą, tylko się pogrążasz. A już szczególnie przez, hmm, specyfikę niektórych sformułowań.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Gamoń, który robi przekręty na 50zł-100zł nie ma swojego prawnika. Może mieć swoją kurę na podwórku, Burka w budzie, jakiegoś warchlaka, ale nie prawnika.

Gamoń, który robi przekręty na 50zł-100zł nie ma swojego prawnika. Może mieć swoją kurę na podwórku, Burka w budzie, jakiegoś warchlaka, ale nie prawnika.

Zawsze Yul może się zgłosić :p

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.