Skocz do zawartości
IGNORED

NuForce - Air DAC

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

tak sobie szukam czegos prostego co wysle mi sygnal z kompa do przedwzmacnaicza - nie potrzebuje wodotryskow - glownie mp3 albo radio internetowe - gestsze formaty jade jak pan bog przykazal (cd)

jest pare mozliwosci - jedna z nich jest taka wlasnie zabawka

zastanawialem sie nad Nokia MD-310 na bluetooth - ponoc dzwiek lepszy od standardowych senderow ale nie wiem czy mimo zastosowancych tam sztuczek jakos dzwieku bedzie zasadniczo lepsza niz w takim na przyklad belkinie music reciver - oba kosztuja podobnie - okolo 250pln

zaznaczam ze squezeeboxy odpadaja - mimo ze sa calkiem ciekawym rozwiazaniem- wszystko musi byc sterowane za pomoca laptopa - zadnych pilotow itp

inne wynalazki z interfejsem na ekranie tv rowniez odpadaja

znalazlem wlasnie tego nuforce przeraza mnie tylko ten wystajacy nadajnik.

takie cos moglbym zaakceptowac jak bym mial arcama rdaca ale nie przy takim wynalazku za 300pln.

poza tym szykuje do zakupu tableta a tam juz w ogole takie wystajace badziewie odpada

najbardizej pasowalby taki sprzet obslugiwany przez zwykla karte wifi wbudowana juz chyba we wszystko w domu.

zna ktos cos takiego albo zna ktos w.w urzadzenie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/95994-nuforce-air-dac/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.