Skocz do zawartości
IGNORED

Radosna twórczość

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, skoro tak, to przyznam, że mnie nabrałeś ;) Chociaż teraz jak patrzę na te "zdjęcia" to faktycznie cosik mi perspektywa nie pasuje... Nic to, to teraz tylko życzyć, żeby produkt finalny wyglądał równie dobrze.

Witam

Rendering jak "malowany". Mocno zastanawiałem się na czym ten wzmacniacz stoi :).

Odnośnie sinusoidy to jest mi bardzo miło, że chcesz ją wykorzystać. Mam nadzieję, że żadna firma nie ma takiego znaku w swoim logotypie. Osobiście nic takiego nie widziałem ale wiem też, że niewiele jeszcze widziałem.

Pozdrawiam

>panowie

zaglądam do tego wątku po kilku dniach przerwy i co widzę - wzmacniacz gotowy. dałem się również oszukać :-). gdyby nie 3 render gdzie tekstura podłoża wywinęła się na ścianę zajęłoby mi trochę więcej czasu (niż 30sek.) zorientowanie się, że coś tu jednak nie gra. w pierwszym odruchu pomyślałem: "kurcze, niezła ta folia". dopiero po chwili wyszły mi błędy, których ktoś niedoświadczony w grafice 3d wogóle by nie zauważył.

>cyku

świetna robota! jaki rodzaj cieniowania stosujesz?

Hermesie, znajoma prosiła mnie o przekazanie prośby o projekt koszulki :-)

Jej pseudo to Aerilien, a logo ma sugerować jednocześnie sielankę i klimaty ognia piekielnego.

Gdybys znalazł chwilę na taki projekt, z pewnością Ae byłaby Ci dźwięczna.

Witam

Z przyjemnością. Niestety termin realizacji tradycyjnie niewiadomy. Po pierwsze wyobraźnia, a po drugie, najczęstsze wytłumaczenie we współczesnym świecie - brak czasu. Ale jeśli tylko znajdę chwilę i coś wpadnie mi do głowy to bardzo chętnie coś przygotuję. Dotyczy to oczywiście wszystkich, którzy wykazali się odwagą i wspominali o "wizualizacji" ich nicku. Nikogo nie faworyzuję, tylko po prostu doba jest o 24 godz. za krótka. Nie wiem, czy jakiś "Cień" zapadł ostatnio nad moją krainą? Nie śpię po nocach, wcześnie wstaję, a i tak godzin mi brakuje.

Ururam, Ty prosiłeś o magię, koleżanka - ognie piekielne, do tego ten jej nick, o elfickim brzmieniu, interesujące towarzystwo :).

Pozdrawiam

Hermes: zapraszam do naszego towarzystwa w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dziękuję bardzo za zaproszenie. Nie wiem jakie są kryteria przyjęć. Mówiąc szczerze z Heros'ami jestem kompletnie na bakier. Widzieć, widziałem ale nigdy w to nie grałem.

Mój jedyny kontakt z fantastyką to literatura i film. Ale taki mroczny klimat, magia, wojownicy, stwory, czarownice, bardzo mi to wszystko odpowiada :).

Dziękuję raz jeszcze.

Z Heroes jako takiego wzięty jest świat, w jakim egzystuje Imperium. :-)

Owszem zaczęło się li tylko od tej gry, ale teraz sami herosi to tylko jeden z aspektów działalności - teraz jest to grupa (prawnie reprezentowana zresztą przez stowarzyszenie) miłośników fantastyki.

Chętnie widzimy tam nowych, a juz kogos ze zdolnościami plastycznymi z pewnością straże przywitają z otwartymi ręcyma. Jeden z ciekawszych aspektów działalności możesz znaleźć tu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Witam

>Ururam Tururam

Oto kilka owoców mojego "nocnego życia". Jeśli możesz i jeśli uważasz, że warto, przedstaw koleżance. Ciekaw jestem, czy te propozycje prawidłowo się kojarzą. Jak zwykle, wszelaka krytyka mile widziana. Człowiek uczy się przez całe życie, a najlepiej na własnych błędach (których sam może nie dostrzegać).

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-256723_1.gif] [obrazekLUKASZ-256723_2.gif] [obrazekLUKASZ-256723_3.gif]

Ukryta Zawartość

post-431-100009997 1170264188_thumb.gif

post-431-100009998 1170264187_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Autorem czcionki (moja ingerencja ograniczyła się do litery "i" i "n"), osobiście mi nieznanym, jest Michał Kosmulski. Wspominam o tym, bo nie chciałbym przywłaszczyć sobie czyjejś pracy. Czcionkę pobrałem jako darmową.

Witam

Lestat, dziękuję bardzo za uwagę i opinię. Nie wiem jaki kolor bardziej przystoi białogłowie, stąd dwie wersje kolorystyczne :).

Poniżej coś dla innej białogłowy.

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-256843_1.gif] [obrazekLUKASZ-256843_2.gif]

Ukryta Zawartość

post-431-100009992 1170264194_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

Darcy, cała przyjemność po mojej stronie. Dziękuję za ciepłe przyjęcie projektu. Jak większość, wpadł do głowy niespodziewanie, gdy byłem z dala od komputera.

Broda, pamiętam, pamiętam. Niestety czas i umięjętności mam ograniczone. Z Weną też nic na siłę. Czekam cierpliwie na każde jej odwiedziny i nic na to poradzić nie mogę :).

Pozdrawiam.

Witam

Tomant, dziękuję bardzo. Co do koloru zgadzam się z Tobą. Pierwsza wersja projektu miała być faktycznie "mono", niestety w pośpiechu wysłałem nie tego gif'a. A w pośpiechu dlatego, że wysyłałem plik z pracy. Co jest bardzo niegodziwe z mojej strony. Na dodatek ten niebieski kolor chusteczki jest trochę "nieszczególny" ale to moje zdanie. W każdym razie kolorystyka może być dowolna, zmiany nie stanowią żadnego problemu.

Pozdrawiam

Witam

LeStat, o tym nie pomyślałem. Można by w takim wypadku wyhawftować na chusteczce gwiazdy :)

Poniżej dwie kolejne propozycje. Pierwsza dla wojtekitek'a.

Druga powstała w związku ze zbliżającym się koncertem Marka Knopflera. Pomysł na spreparowanie jakiegoś wzoru, nasunął mi się po przeczytaniu jednego z wątków na forum:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-258241_1.gif] [obrazekLUKASZ-258241_2.gif]

post-431-100009930 1170264292_thumb.gif

post-431-100009931 1170264291_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>LeStat, o tym nie pomyślałem.

>Można by w takim wypadku wyhawftować na chusteczce gwiazdy :)

Wyrażam swój gorący protest przeciwko upolitycznianiu mojego nicka i wszelkich graficznych wariacji na jego temat! ;-) W średniowieczu co prawda wizja zjednoczonej Europy lęgła się chociażby w głowie Karola Wielkiego, ale z niebieską szmatką i gwiazdkami niewiele to miało wspólnego. :-)

>Darcy

Od tej pory ten nick będzie mi się kojarzył z piękną księżniczką wymachującą śnieźnobiałą chusteczką i wzywającą na pomoc rycerza, który to w końcu przybędzie i uwolni ją z rąk złego czarnoksiężnika, u którego cios w głowę toporkiem spowoduje wizję błękitnego nieba z kilkunastoma białymi gwiazdkami :-D

Witam

Wojtekitek, dziękuję, plik już wysłałem. Szukając Twojego adresu e-mail trafiłem na stronę Bober Team'u i oczywiście obejrzałem kilka zdjęć. Faktycznie nie ma to jak góry. Daleko mi do prawdziwego "górala" ale uwielbiam przebywać w górach. Do tej pory były to głównie Bieszczady.

Ururam, z niecierpliwością czekam na opinię koleżanki. Nie umniejszając męskiej części populajci, kobiety mają chyba lepiej rozwinięty zmysł estetyczny :). Moim pierwszym krytykiem jest niemal zawsze moja żona. Jeśli pomysł przejdzie jej akceptację to dopiero uważam go za skończony lub "trafiony" :)

Pawcio, dzięki. Niestety czas realizacji, z przyczyn niekoniecznie ode mnie niezależnych, jak zwykle nieznany.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.