Skocz do zawartości
IGNORED

Kinfiguracja kolumn Roth Oli do pomieszczenia

Arpeggiator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie...

Stoje przed dylematem zmiany moich kolumn frontowych. W tej chwili mam magnaty quantum 507 chce wymienic na cos lepszego. Z opini wyczytalem ze Roth Oli 30, 40 wypadaja bardzo dobrze. Moje pomieszczenie ma okolo 15 m2 ampli to Denon 1910 muzyka naprawde rozna od elektroniki do Jacksona. Pytanie brzmi czy Oli 30 napedza taki metraz dobrym soczystym basem o to sie najbardziej boje po przejsciu z magnatow.

Pozdrawiam

trudno odpowiedzieć na pytanie nie widząc pokoju - został chociaż w minimalnym stopniu zaadaptowany akustycznie?

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Pokoj ma ksztalt prostokatu kolumy staja na dluzszej scianie 50 cm od sciany. Niestety miedzy poszczegolnymi elementami umeblowania wysuniete lekko do przodu.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

wydaje mi się, że 50cm to dość, aby wstawić już OLi 40. Tam Ci soczystego basu nigdy w całym życiu nie zabraknie pod żadnym wzmacniaczem.

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Już niemal zdecydowałem sie na Oli 40 i dostałem jeszcze jedną propozycję w cenie oli 40 mogę mieć wharfedale evo2 30. Co byście wybrali patrzac na metraż, muzykę, amplituner?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.