Skocz do zawartości
IGNORED

Interkonekt o cieplym dzwieku jaki ?

sebolx

Rekomendowane odpowiedzi

Sebolx -mam takiego vdh the second tą starszą wersję z wtykami porcelanowymi 2x0,6m .Wala się w szafie od wieków .Mogę go Tobie wysłać posłuchasz sobie ,jak spasuje sie z reszta to sie jakoś dogadamy [symboliczna kwota ].Daj znac na pw jak jestes zainteresowany.Pozdrawiam

marantz 8003 sacd ,calyx 24/192 dac+calyx power supply [wersja signature by GFmod], burson audio Ha-160[full GFmod], harmonix hs-101 GP ic,audiolot alf-2200 ,furutech 3ts762 35[g] i 25[g]x2 ,furutech 3ts20 35[g] i 25[g] x2 ,furutech fx alpha Ag coaxial ,grado rs2i ,sennheiser hd600,akg k701,

Witam

Jak w temacie szukam jakiegos IC ktory ociepli dzwiek najlepiej gdyby nie obcinal gory i nie zamulal basu i calego dzwieku o ile to mozliwe w przypadku takich ocieplajacych IC ;)

Co polecacie w cenie ok 700pln za uzywany dlugosc 1m .

używany Furutech FA-220

Może nie jest jakiś ciepły, ale dzięki temu nie kluchowaty. Niemniej jednak bardziej ciepły, niż chłodny. Daje mięsko i nie traci detali.

Klasa sama w sobie.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Miałem tego Oyaide parę lat temu. Sprzedałem ze względu na zbytni apetyt tego kabla na szczegóły, natomiast miał ciekawą cechę grania gęsto, ale nie ciemno i zł ładną barwą. Góra rzeczywiście nie krzywdząca uszu.

Jeszcze raz dziekuje za wiadomosci i polecane kabelki sprawdze kilka z nich i za jakis czas napisze co z tego wyszlo ale mozliwe ze jednak zmiana CD bedzie najlepszym wyjsciem dla mnie .

Pozdrawiam

szukasz swietnego ic o analogowym brzmieniu który nie ogranicza żadnego pasma i nie brzmi sucho to znalazłeś nazywa sie audioquest diamondback i zamkniesz temat na lata, ja mam od dwóch lat po przewaleniu wielu kabli i nie zamierzam juz zmieniać jest rewelacyjny

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.