Skocz do zawartości
IGNORED

newsy szybsze od tvn ;-)

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Gość partick

(Konto usunięte)

na mazurach, a konkretnie w Morągu, w jednym z mieszkań znaleziono martwe dziecko, a matka zniknęła.

wiem, że jestem szybszy od tvn. prokurator był w mieszkaniu ok. 21:30.

dowiedziałem się o tym jakieś pół godziny później, ale najpierw starałem się to potwierdzić.

i proza życia w tle.

https://www.audiostereo.pl/topic/95490-newsy-szybsze-od-tvn/

Czy to polska kiełbasa? Zazdroszczę! :)

Ale już za 2 tygodnie też będę taką wcinał - i to z patyka! Pieczoną nad ogniskiem! :)

Na razie pozostają śmierdzące irlandzkie kiełbaski których mój pies nawet nie tknie albo jeszcze gorsze g*** z Sokołowa.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

• Administratorzy

Jest już i news w tefauenach: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/olsztyn/warminsko-mazurskie-w-jednym-z-mieszkan-znaleziono,1,5181719,region-wiadomosc.html

Swoja drogą to przerażająca "moda" ostatnio na mordowanie dzieci. No chyba, że zawsze były takie przypadki, a media teraz podchwyciły temat.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

na mazurach, a konkretnie w Morągu, w jednym z mieszkań znaleziono martwe dziecko, a matka zniknęła.

wiem, że jestem szybszy od tvn. prokurator był w mieszkaniu ok. 21:30.

dowiedziałem się o tym jakieś pół godziny później, ale najpierw starałem się to potwierdzić.

i proza życia w tle.

Twoje zestawienie jest bardzo wysublimowane!

Gość partick

(Konto usunięte)

Swoja drogą to przerażająca "moda" ostatnio na mordowanie dzieci. No chyba, że zawsze były takie przypadki, a media teraz podchwyciły temat.

mam podobne zdanie na ten temat. aczkolwiek nie byłem jeszcze w USA i nie wiem na ile ichnie newsy odpowiadają temu co jest na ulicach.

Twoje zestawienie jest bardzo wysublimowane!

życie takie - z jednej strony grillujesz sobie zajebistą polska kiełbachę (sącząc Smirnoffa), a z drugiej ktoś morduje dziecko... XXI, k... wiek.

a dla mnie to nie moda na mordowanie dzieci tylko moda na wyszukiwanie takich brutalnych newsów, mordowali się od zawsze ludzie, to nie jest nowość, ale nie zawsze media żerowały na tym

Focal + Naim

W znanych nam ustrojach poprzednich takich newsów nie było, bo psułyby statystyki i zaufanie do władzy mniejsze by było jeszcze. A teraz to Ameryka Panie. 11 wrzesień, stacja tvn pokazała mi jak wygląda mrożąca krew w żyłach i budująca napięcie relacja z miejsca zdarzenia. Jak mantra te same obrazy i zdania cały dzień, obraz usrany monotematycznymi paskami informacyjnymi latającymi w każdą stronę kineskopu. A ma kopara cały dzień na podłodze przed tym obrazem. To było przeżycie jak utrata dziewictwa. Później już nie było tak samo...

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 9 Lipca 2012 - poniżej pewnego poziomu
Ukryte przez misiomor, 9 Lipca 2012 - poniżej pewnego poziomu

To z tego dziecka ta kiełbasa ?

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

grillujesz sobie zajebistą polska kiełbachę (sącząc Smirnoffa)

....no i Ty saczysz sobie Smirnoffa w Szkocji majac obok 'singielmelty' ze o 'blenach' nie wspomne...profanacja

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

To fakt - profanacja! Ja już chyba ze 2 lata czystej nie używam... Jak się mieszka tuż przy najlepszych destylarniach na świecie, to należy korzystać z bogactwa ziemi.

Tej ziemi. ;)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

jedyny sensowny gin (jaki znam) to Bombay Sapphire, ew.Hendricks plus tonic, 1 kostka lodu w mrozonej szklance,

2 krople soku z limetki (limonki?), ew. z klarowanym sokiem z gruszek Williams, ew. 1/4 gin, zimny 3/4 Aspall Cider (Dry!) bez lodu.

Beefeater's i Gordon's to jak wódka z czerwna nalepką!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.