Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienia na t-shirty forumowe, cz. II

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Ururam Tururam, ja też mam 185 cm wzrostu chociaż wagą tobie nie dorównuję - marne 85 kg. Jednak mieszczę się nawet w L-kę. Co prawda bardziej jest przylegająca, ale spokojnie mogę w niej chodzić.

XL jest na mnie też dobra, po prostu luźniejsza. Kto co lubi. Nie wiem jak będzie w twoim przypadku. Mogę jedynie podać rozmiary koszulek (w cm), co niniejszym czynię:

XL - dł. 69, szer .60

L - dł. 64, szer. 50

Acha, niestety nie ma póki co rozmiarów M.

>Kubeł

Przepraszam i napewno w tym wątku mieszał już nie będę. Nie chciałem zakładać nowego wątku dla jednej czy dwóch fotek, a nie zakładałem jakiegokolwiek zainteresowania nowymi "wzorami" koszulek.

Pozdrawiam

Panowie, jeszcze raz wyjaśniam - mam możliwość zrobienia takich koszulek jak dotychczas. Oczywiście można zmieńć adres strony na nowy (i tak oba działają), ale nie mogę spełnić waszych oczekiwań co do indywidualnych nadruków. Jeżeli będę mógł to z pewnością ogłoszę to na forum. Nawiasem mówiąc też chciałbym taką mieć. Póki co bardzo proszę aby w tym wątku udział brały osoby zainteresowane DOTYCHCZASOWYM wzorem koszulki.

Hermes - jak bedziesz miał chwilke pobaw sie z moim nickiem. Moze byc z "podrobką":), moze byc tez sama Hienka:). Zeby nie zasmiecać podeslij prosze na [email protected]

Kubel

W dzisiejszych czasach dobra firma przystosowuje sie do wymagań klientów. To powinno byc tylko i wylacznie kwestia ceny. Mam nadzieje, ze tak bedzie w tym przypadku. Pozdrawiam.

moi drodzy zrobic mozna wszystko, np. tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jak ktos mieszka w Krakowie. A jak nie, to takie podobne uslugi sa pewnie we wszystkich wiekszych miastach

[prosze mnie nie posadzac o reklame - adres tylko informacyjnie - nie mam z nimi nic wspolnego, oprocz tego ze zostawilam pare groszy na rozne prezenty]]

pozdrawiam

paulinka

ps. Hermes - rewelka!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

He, Hermas, fajne ;-))) )) Ale mam kichawę na tej drugiej, hihihi Ale skoro tak mnie wyobrażasz ;-)), niech będzie. Zresztą już się doszukuję podobieństw ;-)) 1. mi się nie podoba w ogóle, bo niby do potęgi 29 to tak trochę bez sensu ;-)) 2. akceptuję i poproszę o przesłanie czego trzeba na priva to sobie gdzieś zrobię sam, tym razem na innym, niż czarny kolorze (czarny lubię ale w takim, forumową już mam).

Dzięki serdeczne za chęć wykonania i poświęcony czas.

Łaczę wyrazami uznania, zadowolona "29" ;-))

PS. A może zostawić kichawę i z kółeczek zrobić okulary ? (Latem noszę.)

• Redaktorzy

Kubeł - mam nadzieję, że za dwa dni rusza produkcja? Wątek trochę ucichł, ale chyba powoli można już opublikować listę przyszłych koszulkowców?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Byłem dziś w Foto Jokerze(oddziały w każdym większym supermarkecie).

Po dostarczeniu zdjęcia ,projektu na cd,dyskietce itd nanoszą to na t-shirty.Co tylko klijent sobie życzy.

Koszt 29.99 razem z koszulką.

Rozmiary dowolne.

Nie bylo moją intencją wysuwanie insynuacji pod adresem Kubła.

Podałem taką informację jako ciekawostkę.

To są bardzo fajne usługi,foto Franka Z. ,parę groszy i jest koszulka dla fana.

-> Piterski, Inżynier

Mówicie o forumowych koszulkach "made by Kubeł"? Oczywiście, że widziałem, mam, a za moją opinię na ich temat niech stanowi fakt, że zamówiłem 2 kolejne w tej partii.

Moja uwaga dotyczyła koszulek "by FotoJoker", których przyznam się nie widziałem, ale widziałem sporo innych oferowanych przez podobne instytucje. Niestety nie były to miłe doświadczenia. Jak "łatwo" znaleźć miejsce, gdzie można zrobić dobre koszulki niech powie Kubeł, czy też już powiedział w pierwszym wątku o koszulkach...

Jeśli jednak Wam również chodziło o koszulki z FotoJokera, to przepraszam, kajam się raz jeszcze, TYCH nie widziałem i mój osąd był na podstawie innych smutnych doświadczeń.

Pozdrawiam,

Trolu

ps. trollować nie zamierzam, nie bójcie się, nie będę nikomu TLC ani Veluma wciskał ;)

Trolu ja również bardzo Cię przepraszam, tak to bywa jak się szybko czyta w pracy wątki na forum :), faktycznie to ja nie zauważyłem, że mówisz o zupełnie innych koszulkach. Jeszcze raz sory. Głupia wpadka.

Panowie. Zdarzyła się przykra niespodzianka. Firma, która robiła te koszulki zaczęła się urlopować od wczoraj. Przez dwa tygodnie. Właśnie wracam od nich pocałowawszy uprzednio klamkę. Mogę mieć pretensje do nich, a wy do mnie. Bardzo mi przykro, ale po prostu nie zostałem o tym fakcie przez nich poinformowany. Bardzo przepraszam. Jeżeli ktoś nie może, nie lubi lub nie chce czekać to mogę odesłać pieniądze. Cierpliwym mogę powiedzieć, że koszulki będą w ostatnim tygodniu lipca.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.