Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie obejrzę Squeezeboxa w Warszawie?

smog

Rekomendowane odpowiedzi

Kojarzycie gdzie w Warszawie w sklepie mogę obejrzeć Squeezeboxa Toucha?

Oczywiście włączonego.

Chcę sprawdzić na żywo z jakiej odległości widać coś na ekranie.

Dlatego też biję się z myślami czy nie Classic.

BTW. Będę korzystał z ipoda jako sterowanie, ale nie zawsze będzie pod ręką.

Suqeezeboxa powinni mieć w MM.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Zgadza się, u mnie max to 2m, trzeba go sobie odpowiednio ustawić bo ekran w touchu ma dość kiepskie kąty widzenia. Pilot od dueta jest dobry ale b.szybko zżera baterię. Ipod Touch 2G/3G kosztuje tyle samo i jest znacznie wygodniejszy.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Trochę martwi mnie ten ekran, bo u mnie jest ok 3,5m i sprzęt stoi na podłodze, kąt może nie być idealny.

Ipoda Toucha mam, ale nie zawsze będzie pod ręką, dlatego myślę jednak o Touchu nie Classicu.

Czy oprócz usb (no i ekranu) Touch ma cokolwiek istotnego co przemawia za nim?

Przeszedłem z classica i dueta w drugim systemie na toucha i ekran jest imo krokiem w tył od classica. z 2,5m już ciężko nawigować. Funkcja dotyku mi jest niepotrzebna. Istotne jest za to wsparcie 24/96 i to jest największa różnica.

Poza tym, że ekran jest mały, to pochylony do tyłu. Jak stoi na wysokości wzroku w odległości 2,5m to nic nie widać. Dopiero gdy podłożyć coś prostując go do pionu da się coś zobaczyć.

Jak Ci niepotrzebne 24/96 to chyba nie ma sensu zmieniać z classica na toucha.

To ten pilot ze zdjęcia w ofercie nie jest na wyposażeniu toucha ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Jest, to jest najprostszy pilot na podczerwień.

Ten "lepszy" dawali do Dueta, działa przez WiFi:

squeezebox-duet-remote-control.jpg

Gość Wireless

(Konto usunięte)

...

sam mam Ipada, i to tez jest bardzo dobra opcja

...

Pilot za min. 1800pln do urządzenia za max 1000pln.

Naprawdę uważasz, że to jest - hmmm - bardzo dobra opcja (dla kogoś, kto nie ma iPada, i kupiłby go specjalnie w celu obsługi SBT ... ? :)

Nie namawiam przeciez dp zakupu...mowie ze to fajnie dziala, ja ipada mialem duzo wczesniej, tak jak kolega ma z tego co rozumiem Ipoda, wiec podobie b. Dobrego pilota ma juz pod reka...

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.