Skocz do zawartości
IGNORED

Grupowe zamówienie do Nowy DAC Oversampling AD1865

Demasked75

Rekomendowane odpowiedzi

Dotarły filtry SM5813. Różnią się wyglądem od poprzednich (mimo zakupu w tym samym źródle)- jest to produkcja z lat 97 i 98, z 4 różnych serii A974M, A988M, A9777, A979B. Kilka ma niestety nieznacznie skrócone nóżki o jakiś niecały milimetr (mimo tego w podstawce siedza pewnie i wystarczy aby nóżki przeszły na wylot PCB). Rozsyłam PW według kolejnosci. Wszystkie sprawdziłem i są sprawne, po sprawdzeniu idą w steropian z folią alu i tak do wysłania.

Jeśli rezygnujesz - prosze o info, wyślę PW następnej osobie w kolejności.

Jeśli pisałeś do mnie w sprawnie filtra a dziś nie otrzymałeś PW - proszę o cierpliwość, widocznie z tych które dotarły nie wystarczyło ale będą niedługo następne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 miesiąc później...

U mnie ciągle brak przesyłki z częściami do DAC-a (2 komplety) To normalne czy mam zacząć się martwić?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?”

- Friedrich Nietzsche

ja tez jeszcze nic nie dostalem a ponoc w czwartek bylo wyslane. choc do tej pory zdazylem dostac list polecony wyslany w piatek oraz w poniedzialek tego tygodnia.

• 2 tygodnie później...

Jakieś wieści na temat części? U mnie dalej nic :(

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?”

- Friedrich Nietzsche

Gość

(Konto usunięte)

Ja nie dostałem kości ad1865 i SM5813, płytka i pozostałe części doszły, troche to niepoważne..

Niby zostałe wysłane 2 tygodnie temu ubezpieczoną przesyłką, czekam od Robertusa na numer listu poleconego,

teraz łatwo sprawdzić gdzie utkneła przesyłka :)

Mam nadzieję że się szybko wyjaśni sprawa...

a przy okazji... i może płytka do analogu już będzie ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.