Skocz do zawartości
IGNORED

JAKI MODEL AMPLIITUNERA WYBRAC dwie OPCJE POMOCY?

spartan250

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiem ci szczerze żaden.Dlaczego bo to stare i zawodne klocki.Psuja sie bardzo.Padł mi ax10, ax3 oraz 2014.Siadaja tam procesory cyfrowe w najlepszym wypadku graja tylko po analogu,a w gorszym przypadku co chwilę sie wyłączają.Koszt naprawy to w zależności od modelu 1000-2000 pln.

Dodam tylko że jak denony to albo starsze flagowe modele albo nowsze od serii xx10. Gdzie starsze miały wkładane części do sekcji zasilania na "styk" i po latach to wychodzi.

a co myslice o pioneer vsx d510 mia,łem go 3 lata i mnie ani razu nie zawiódł ale sprzedałem go z mysla że te wyższe modele z thx bede o wiele lepsze a tu w vsx po 2miesiacach od zakupu juz siada bo wyłancza sie dzwiek a to ten sam rok co vsxd510

a co myslice o pioneer vsx d510 mia,łem go 3 lata i mnie ani razu nie zawiódł ale sprzedałem go z mysla że te wyższe modele z thx bede o wiele lepsze a tu w vsx po 2miesiacach od zakupu juz siada bo wyłancza sie dzwiek a to ten sam rok co vsxd510

a co myslice o pioneer vsx d510 mia,łem go 3 lata i mnie ani razu nie zawiódł ale sprzedałem go z mysla że te wyższe modele z thx bede o wiele lepsze a tu w vsx 908rds po 2miesiacach od zakupu juz siada bo wyłancza sie dzwiek a to ten sam rok co vsxd510

re Dariusz

Jak Yamaha w porównaniu do Marantza radzi sobie z Mordaunt Short?

kolumny są dość uniwersalne i grają dobrze nie tylko z Marantzem,Yamahą,ale także z lampą i nawet Harmanem.

i ten dzwięk w stereo w vsx d510 był lepszy niż w vsx 908rds to było dla mnie ogromne zdziwienie to który polecacie z tej dolnej półki amplitunerów pioneer ?

Czemu na upartego uwziołeś się na te pioneery?

od początku miałem amplitunery pioneera i bardzo odpowiada mi ich dzwięk po prostu stawiam na ta marke kolega ma nowego denona kupionego dwa lata temu w sklepie te z za jakies 2000zł i porównywalismy z vsx d510 i pioneer wygrał

PIERWSZA SPRAWA.Jakie masz kolumny,bo tak między nami Pioneer to mierniak i amplituner i wzmacniacze cd,oraz dvd ,blu-ray nic specialnego.Jeden model wart uwagi to AX 10 I.

new mildton 200 i teraz scherzo 350 ale wole new mildton 200 lepiej graja sa subtelniejsze jak dla mnie

wiem ze tonisl to produkt wyjsciowy ale nie mam zamiaru ich zamieniac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.