Skocz do zawartości
IGNORED

doradźcie żółtodziobowi, prosze !!!

_Cypis_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Co prawda jest troche na temat wzmacniaczy na tym forum, ale ponoc wazne jest z czym te wzmacniacze wspolpracuja wiec:...Nie jestem audiofilem, ale lubie słuchac muzyki, zwłaszcza rocka progresywnego. No i właśnie zastanwiam sie nad zamiana wzmacniacza Diory WS 4422 na cos uzywanego w granicach około 500 zł. Oczywiscie zalezy mi na tym zeby poczuc roznice. Ma to współpracować z kolumnami Tonsila MAESTRO 130. Zalezy mi na miekkich niedudniących basach, wyraznym środku i nieagresywnych sopranach. Znalazłem na allegro cosik takiego, ale nie chce nic kupowac na pałe

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Z gory dziekuje za rady

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No dzieki, zdecydowanie bym go kupil i licytowal, tylko ze on pewno pojdzie za sporo wiecej niz 500zł ale szczerze mowiac wczesniej go nie widzialem, bede obserwowal licytacje. Dzieki

A na allegro jest jeszcze nad 320 (ale nie BEE) - moze nie bedzie za drogi, a chyba warto nawet 203 stowki dolozyc i miec cos nowszego i niezlego. Zobacz we wzmacniaczach oczywiscie:-)

pozdro

paulinka

ps. chyba jestes troche nerwowy, nie chcialam byc zgryzliwa tylko czasem lepiej wrzucic na luz bo tylko kogos uczynnego mozesz zniechecic

Sorki, ale ja nie mam pojecia:-) ale chyba niewiele wiecej niz 500 bo ten wzmak juz ma swoje lata. poszukaj na audioreview.com albo ecoustics.com tam jest sporo recenzji

pozdrawiam

paulinka

a ja tobie doradzę coś, co sam mam i jestem bardzo z tego zadowolony:

Ukryta Zawartość

Rotel RA-921, w tym przedziale cenowym to dobry wybór, świetne wykonanie, rewelacyjny dźwięk i wbudowany przedwzmacniacz gramofonowy - to spore plusy.

obecnie za 500 stówek zastanowiłbym się mocno nad tym arcamem, uznana firma i świetny sprzęt:

Ukryta Zawartość

a jak coś tańszego, to tego może tego harmanka:

Ukryta Zawartość

pozdro!

m/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam jeszcze jedno pytanie. Szukałem w interenecie czegos o NAD 304 ale nic nie znalazłem. Powiedzcie mi z ktorego roku jest ten wzmacniacz. Oczywiscie zapytam o to jeszcze sprzedawce, ale tak mniej wiecej w jakich latach byl produkowany?

cos slabo szukales, prosze:

Ukryta Zawartość

to pokazalo google.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - tym też można się zainteresować, jeśli Nad byłby za drogi.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.