Skocz do zawartości
IGNORED

Euro2012- ogólne zidiocenie bis.

RyszardStr

Rekomendowane odpowiedzi

Kto wygra, Niemcy?

Niech oni wreszcie wygrają.

Bo do tej pory jakoś sie im nie udaje.

A wiecie że jak Ukraina czy Polska nie będą dostatecznie europejscy,

to nie będziem gościć piłkarzóf?

Bekenbauerów itp.

https://www.audiostereo.pl/topic/93827-euro2012-og%C3%B3lne-zidiocenie-bis/

Dziś w radio słucham co chwile nahalne reklamy: Cała Polska wybiera hit zagrzewający naszych do walki (gry), a połowa kraju bieduje. Najważniejszy jest hit i euro 2012. Założe sie że 70% ludzi w kraju ma w dupsku całe to euro, ja należę również do nich.

Stadion narodowy w stolicy jest już zadlużony na 4 mln.zł. tylko z samego utrzymania, a pan Listkiewicz stwierdził w TVinfo że zarobimy kupe pieniędzy na tej imprezie. Powiedział też że wyjdziemy z grupy i wygramy następne mecze......tylko nie powiedział co bierze:)

.....

Parafrazując>

"Wy w morde kościoły budujta nie stadiony!"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ok 1min. 30 sek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Większość znajomych kombinuje jak w tym czasie wziąć urlop i uciec z miasta oraz jego okolic. Korki będą masakryczne.

No jak? przecież buduje się lotniska, autostrady, linie kolejowe... ;)

Najlepsza jest skala przekrętów związana z euro. Sędziowie, piłkarze i cała otoczka nie płaci podatków w PL (ogólnie rzecz biorąc) = zawieszenie obowiązującego prawa w niektórych dziedzinach w PL.Każda knajpa która ma TV i będzie puszczany mecz musi płacić UEFA haracz. Sprzedaż biletów odbywa się w sposób naruszający prawa konsumenta - UOKIK wszaął już w listopadzie sprawę przeciw UEFA, tyle że termin wyznaczono na czerwiec, czyli pod koniec rozgrywek.

Powrót po dłuższej przerwie...

Dziś w radio słucham co chwile nahalne reklamy: Cała Polska wybiera hit zagrzewający naszych do walki (gry), a połowa kraju bieduje. Najważniejszy jest hit i euro 2012. Założe sie że 70% ludzi w kraju ma w dupsku całe to euro, ja należę również do nich.

No to jest nas dwóch. Ale ja mogę sobie pozwolić na désintéressement (mówiąc dyplomatycznie) lub też na położenie lachy na Euro 2012 (mówiąc niedyplomatycznie), bo z Irlandii wybiera się na rozgrywki do Polski 30 tysięcy luda! :)

Oj, będzie się działo!

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Euro 2012 to na pewno okazja na dorobienie się ... ale społeczeństwo na pewno nie będzie bogatsze. jak to powiedziano w filmie pt. Miś ''...najlepsze są duże słomiane inwestycje...''dalej jest ujęte w ten sposób ... ma być duże i ma być drogo... - nic dodać nic ująć

Euro 2012 to na pewno okazja na dorobienie się ... ale społeczeństwo na pewno nie będzie bogatsze. jak to powiedziano w filmie pt. Miś ''...najlepsze są duże słomiane inwestycje...''dalej jest ujęte w ten sposób ... ma być duże i ma być drogo... - nic dodać nic ująć

Pamietam jak we Wrocku były spotkania młodych też dużo mówiono że będzie okazja do dorobienia się na gościach z bogatej Europy. W rzeczywistosci zyski były dużo dużo poniżej oczekiwanych.

Pamietam jak we Wrocku były spotkania młodych też dużo mówiono że będzie okazja do dorobienia się na gościach z bogatej Europy. W rzeczywistosci zyski były dużo dużo poniżej oczekiwanych.

nie to miałem na myśli,

Ładne.

Zawsze przed taką imprezą spodziewam się powtórki oklepanego ale zapewne nieśmiertelnego schematu:

podgrzewanie atmosfery i rozbudzanie nadziei w której to fazie dowiadujemy się jaki tym razem cudowny zespół mamy i różni eksperci podpuszczani przez "dziennikarzy" będą stawiać nas w roli "czarnego konia miszczostf".

W fazie drugiej obserwować będziemy słynny już trójfazowy bój (mecz o awans, o wszystko, o honor przy czym wygrywamy tylko ostatni) w którym otoczeni przez przeważające siły wroga ulegamy aczkolwiek jesteśmy moralnym zwycięzcą.

W fazie trzeciej mamy etap rozliczeń. Zaczyna się wartko i obiecująco, oklaskujemy bohaterów, zdecydowanie i pryncypialnie wskazujemy winnych, z błyskiem w oku nakreślamy programy naprawy.

Faza czwarta to walka z ciemnymi siłami starego porządku. Hufce rewolucjonistów i odnowicieli z zapałem kruszą opór zmurszałych struktur i zdobywają teren. Niestety w miarę upływu czasu zapał słabnie a opór krzepnie. Obrońcy okopują się na mitycznych już "z góry upatrzonych pozycjach" i atak grzęźnie na polu minowym biurokratyczno-prawniczych kruczków.

I tak przechodzimy do etapu który nazwałbym polskim Gallipoli (niedouczonej młodzieży polecam Wikipedię ;-) ). Przedłużająca się walka, rosnące zniechęcenie wśród atakujących oraz wzrost pewności siebie obrońców , straty wśród obydwu stron. W końcu korzystając z dogodnego momentu obrońcy starego porządku spychają atak do morza splątanych interesów, układów i znajomości. Następuje cichy odwrót nieodnotowany przez media zajęte kolejną bardziej atrakcyjną aferą.

Jestem Europejczykiem.

Izraelscy eksperci mówią o dużym zagrożeniu terrorystycznym.

Polska reprezentacja - zgadzam się że raczej nie zajdzie za daleko, a jeżeli nawet, to wyłącznie dlatego że polscy kopacze nie grają o wysokie stawki i nie będą leczyć kontuzji po wyczerpującej grze w silnej lidze plus Liga Mistrzów.

Tak czy siak w tym czasie ze sportu będę oglądał wyłącznie ESPN America oraz tenis - Wimbledon jeżeli na N-ce będzie i turnieje poprzedzające.

Jak jest obecnie z cenami hoteli w Polsce?

Czytalem ze Ukraincy pozrywali umowy z FIFA i popodnosili ceny pierw np. z 50 eur na 100 eur a teraz pokoj kosztuje 500 eur

Tak po chamsku, zeby jeszcze tam czysto i bezpiecznie mieli.

Ja osobiscie wogole nie mam zamiaru jechac w tym czasie ani do Polski a tym bardziej na Ukraine.

Za takie pieniadze z pewnoscia mozna sobie zrobic dobry urlop na Lazurowym wybrzezu.. bez koniecznosci stykania sie z oszustami i naciagaczami ze wschodu.

Panowie, ale tak szczerze - to o co chodzi? (pytanie przede wszystkim do ojca-założyciela wątku)

Źle, że jesteśmy organizatorami imprezy na europejskim poziomie, która pozwoliła nam nieco podgonić 50.letnie zaniedbanie w drogach, ale za to zamknięto największy bazar Europy na stadionie X. lecia?

Czy jednak dobrze, bo musieliśmy zbudować trochę dwupasmówek, stadionów o światowym standardzie, a i parę osób z Europy też do nas przyjedzie i na własne oczy zobaczy te białe niedźwiedzie?

Myślę, że jednak źle się stało, że mamy to zakichane Euro, bo to kolejny powód do wylewania żółci, narzekania, pokazywania swojej frustracji, plucia na Orła. Tak, źle się stało.

Nasi zmanierowani piłkarze to dno sportowe, a w większości też moralne. Całujcie ich w d..ę a łaskawie wyjdą na boisko pokazać nowe telefony komórkowe jakie dostali od sponsorów.

W czasie reklam wyłańczam głos w TV bo ile razy można słuchać: 78% wybiera pastę S......, podaruj sobie odrobinę luksusu, ...

Panowie, ale tak szczerze - to o co chodzi? (pytanie przede wszystkim do ojca-założyciela wątku)

Źle, że jesteśmy organizatorami imprezy na europejskim poziomie, która pozwoliła nam nieco podgonić 50.letnie zaniedbanie w drogach, ale za to zamknięto największy bazar Europy na stadionie X. lecia?

Czy jednak dobrze, bo musieliśmy zbudować trochę dwupasmówek, stadionów o światowym standardzie, a i parę osób z Europy też do nas przyjedzie i na własne oczy zobaczy te białe niedźwiedzie?

Myślę, że jednak źle się stało, że mamy to zakichane Euro, bo to kolejny powód do wylewania żółci, narzekania, pokazywania swojej frustracji, plucia na Orła. Tak, źle się stało.

Gdzie te tysiące km autostrad, gdzie te dziesiątki tysięcy km dróg ekspresowych - ale premie za to co nie zbudowano wypłacone. Czy Euro odbędzie się, czy nie - pieniądze się należą. Każdy z nas pracujących jeśli nie wykona pracy należycie pieniędzy nie widzi. Firmy państwowe muszą ogłaszać przetargi na zakup ryzy papieru, a na budowę autostrady po chińczykach umowa bez przetargu bo czas nagli żeby nie było wstydu narodowego. MOŻNA, MOŻNA.

Jak jest obecnie z cenami hoteli w Polsce?

Czytalem ze Ukraincy pozrywali umowy z FIFA i popodnosili ceny pierw np. z 50 eur na 100 eur a teraz pokoj kosztuje 500 eur

Czytałem o 400EUR za pokój. Paranoja kompletna. Jednocześnie wpieniają się że mało kto założył u nich bazę i większość drużyn woli siedzieć w Polsce.

Jestem Europejczykiem.

Proponuję nie pisać w tym temacie, autor jest wyraźnie anty :)

Proponuje nie pisac w tematach koscielnych, userzy sa przewaznie anty, ryje im żółcią ociekają.

Historycznie pilka nozna przypomina wirtual internetu- ogłupiacz. Oczywiscie internet ma i wspaniale strony, ale i jest oglupiaczem. Nie jestem jakims intelektualista ale nozna jest ponizej mojego poziomo. Plus caly folklor marnego Polskiego pilkarswa- zwlaszcza w rozgrywkach miedzynarodowych.

Debilna fiesta skorumpowanych slabeuszy. Do ktorej pewnie przylacza sie Schetyna Slask Wroclaw (Rycho Zbycho Miro zamieceni pode dywan) i naczelny wazeliniarz Donek ze swoim uhroczym PR ktorego czescia jest ze on pilke kopie.

Cyrk pochod pierwszego maja, i igrzyska Euro2012 (zamiast chleba).

Ty stary jesli chodzi o te autostrady- czy ty przypadkiem nie odbijales za duzo pilek na tzw. "główkę" (nb swietne okreslenie na glowę piłkarza).

I po h..j ci te wypasione stadiony w kraju ktory ma tak zalosną piłkę nozną? Gdyby to jeszcze byly baseny plywackie no to od biedy powiedzmy ze sobie by ludzie poplywali.

Twój wpis to zenada- jestes ofiarą propagandy sukcesu!

Gooooooolll !!!

RyszardStr: Twój wpis to żenada - jesteś ofiarą prania mózgów przez środowisko rydzo-maryjne.

Stadiony nie służą tylko do kopania piłki, a te nowe autostrady są faktem (prawda, że nadal ich żałośnie mało, ale gdyby nie Euro, nie byłoby ich wcale).

Słowo na ch... piszemy przez ch (nie h)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.