Skocz do zawartości
IGNORED

Niemiła przygoda w HiFi Clubie

michalpotok

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tomasz_zigla

(Konto usunięte)

@StaryM

Zgodzę się z Tobą, że w Polsce jest ogólnie problem oceny ludzi przed ich obsłużeniem i traktowanie wg uznania "markowości ubioru".

Jest to niezależne od płci, branży i wieku ...

Z początkiem lat 90 byłem w Londynie szkolić język i zderzyłem się wtedy z moją mylną oceną ludzi - "łachmaniarz" jeżdżący Ferrari i "krawaciarz" zbierający śmieci ...

Dało do myślenia.

Gość partick

(Konto usunięte)

klient zawsze jest fer, bo to on wybiera gdzie kupi...

dokładnie, jeżeli nie pasuje ci mniej lub bardziej ekskluzywna knajpa, to idziesz do baru mlecznego, a nie wydzierasz się w Hiltonie Pani mnie tu da dwa razy leniwe po 50 gr!

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Z początkiem lat 90 byłem w Londynie szkolić język i zderzyłem się wtedy z moją mylną oceną ludzi - "łachmaniarz" jeżdżący Ferrari i "krawaciarz" zbierający śmieci ...

Oj tak...

U nas bardzo często ocenia się po tym, jakim autem potencjalny klient przyjechał. W takiej Kopenhadze to byłoby trudne, bo tam zwykle i najbogatsi podjeżdżają rowerem. ;)

jeżeli nie pasuje ci mniej lub bardziej ekskluzywna knajpa, to idziesz do baru mlecznego

Nie do końca. W przypadku sklepów audio byłem w takich, gdzie najdroższy zestaw wart był grubo ponad milion, ale mieli też ofertę dla kogoś, z dwoma tysiącami. I nie traktowali go gorzej.

jaki finał , napisz czy masz jakieś straty lub poniosłeś koszty

Jakie koszty? W umowie nie było nic o potrącaniu. Oddali całe 20k. Starty tylko moralne ;) (chyba, że odsetki, ale zaraz ktoś z forum mi wypomni, że ja im wypaliłem im lampy i pobrudziłem paluchami, więc jesteśmy kwita :-)))

I co jest kolega zadowolony z tych 156 odpowiedzi ?

A co?

Gość partick

(Konto usunięte)

Nie do końca. W przypadku sklepów audio byłem w takich, gdzie najdroższy zestaw wart był grubo ponad milion, ale mieli też ofertę dla kogoś, z dwoma tysiącami. I nie traktowali go gorzej.

a co z tymi które nie maja leniwych? ;-)

skoro temat zamknięty to czas zamknąć watek lub przeniesc na bocznice aby nieutuleni w żalu nadal mogli ubolewać

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

"Nie chce mi się z tobą gadać."

Wydawaloby sie ze zamozny, inteligentny, kulturalny.... ale jak trwoga to na forum a jak kasa w kieszeni to nowobogactwo ...

Zal mi Was ...

Zamykamy .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.