Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy sprzęt - jakie kable, dobre i tanie...

czesiek85

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem posiadaczem nowego sprzętu Hk980 plus para glośników monitor audio mr6 - mam tylko kabel zasilający do Hk :) reszty nie mam - nie wiem co mam kupić wiem jedynie że muszę podłączyc DAC z wzmacniaczem i wzmacniacz z głośnikami...potrzebuje dobrego ale taniego sprzętu...prosze o szybką pomoc..łączna długość kabla to 6 metrów (tego głosnikowego), dac będzie stał kolo wzmacniacza...

czy musze kupować wtyki bananowe ? rozumiem że tych wtyków muszę kupic aż 16 ? a kabli 8 ?

Zatem cos na metry bylo by dobre w takim wypadku,tu musza sie wypowiedziec ludzie co uzywali takich kabelkow mialem swojego czasu MONITOR ATMOS Air 195 silver dobry i poczciwy...

->czesiek85 myślę, że górną granicą przyzwoitości w Twoim przypadku jest 20% wartości tego co już kupiłeś. Za dużo nie miej rozterek bo w tym przypadku nie warto. Banany nie są Ci potrzebne, chyba że chcesz by było bardziej elegancko.

ja zas ze swojego doswiadczenia proponuje Tobie zakupic jak najlepsze nie baczac na cene bo puzniej zostana przy wymianie sprzetu,a warto miec dobre kabelki niz byle jakie by poprostu miec...

Bi wire w kazdym zestawie zdecydowanie sie poprawi,warto w taki kabelek dolozyc oczywiscie.co do interconektu miedzy Dac a wzmakiem nie mam pojecia nie mialem Dac nigdy.Ktos zapewne pomoze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.