Skocz do zawartości
IGNORED

serwis płytowy

KoRnik

Rekomendowane odpowiedzi

wątku nowego zakładać nie będę bo i tak już jest kołowrót na forum :(

ostatnimi dniami dane mi było usłyszeć 2 albumy johna buttlera( poprawności wypisanego nazwiska w tej chwili pewien nie jestem), młodziak mieszka w australii.

słuchałem podwójnego koncertu i jakiegoś studyjniaka chyba wydanego za raz po nim.Przyznam się że nieźle przy tych dzwiękach można sie pobujać.

muzyka bardzo energetyczna a la dave matthews band z wokalem przypominajacym amerykańskie kapele początku lat 90 -no te "grandżowane":)

przepraszam za te nadużycie językowe, ale już wszyscy będą wiedziec o co chodzi.

i przyznam sie że ten koncercik nagrany był bardzo, bardzo.

no więc może słyszeliście już ,a może ktoś posiada te albumy i jest skłonny (zrobić klona :) )?

pozdr.

poszukuję płyty CD Forgotten Romance duetu gitarowego La Vienta wyd. Telarc

zamiana na inne wydawnictwo Telarca, Chesky, DMP czy RR czy ... (Jazz i poważna) powinniśmy się dogadać:)

• 2 miesiące później...
  • 4 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.