Skocz do zawartości
IGNORED

XIANGSHENG DAC-02A DAC

kocurmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Szukam DAC do mojego Marantza pm68 i wpadl mi w oko ten model:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i DAC ZERO

Ktory bedzie lepszy ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/91443-xiangsheng-dac-02a-dac/

Witaj - ciekawa zabaweczka - ale zdaje się nikt nie podjął tematu - napisz proszę jeśli nabędziesz . Poszukuję właśnie opinii na temat DAC-ów w rozsądnych pieniądzach , ale jak do tej pory po przeczytaniu setek postów na forum i opinii w prasie chyba Asus Xonar One wygrywa - tyle że to 1900 zł

Najważniejsza jest muzyka - później sprzęt , a najlepszy jest ten który dla mnie brzmi najlepiej .

Dzieci to przyszłość narodu więc słuchają tego co tata ;-))

jak taki oklepany ten projekt to moze kolega podpowie jaki scalak robi za dac?,pozdrawiam.

Wyczuwam lekką nutę ironii... Jak zwykle bardzo szybko zostałem wyleczony z chęci doradzania.

Pozdrawiam

No proszę, sprzęt jest na tyle dobry na ile o nim piszą, że jest. ROTFL

Nie wdając się w dyskusję - niestety największym problemem jest odsłuch stąd chcąc niechcąc aby sklecić króką listę produktów wartych zainteresowania trzeba posłużyć się tym co o nim piszą - Cooger znasz lepszy sposób to czekam na wskazówki

Najważniejsza jest muzyka - później sprzęt , a najlepszy jest ten który dla mnie brzmi najlepiej .

Dzieci to przyszłość narodu więc słuchają tego co tata ;-))

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

jak taki oklepany ten projekt to moze kolega podpowie jaki scalak robi za dac?,pozdrawiam.

AD1955, CS8416

Gdzieś mi się obiło o uszy, a raczej oczy, że jest jakiś problem z tym projektem, coś tam złego się dzieje w torze analogowym. Coś nie bardzo ta lampka jest zaimplementowana jak należy, ale szczegółów, przyznam, nie pamiętam.

Coś nie bardzo ta lampka jest zaimplementowana jak należy, ale szczegółów, przyznam, nie pamiętam.

Dokładnie mowa była o tej kwestii. Nawet padło sformułowanie, że to jak strzelanie z armaty do muchy...

Wyczuwam lekką nutę ironii... Jak zwykle bardzo szybko zostałem wyleczony z chęci doradzania.

Pozdrawiam

witam,moze zle sie wyrazilem ale nie mialem intencji ironizowac poprostu zalezalo mi na idetyfikacji tego chipa.

przepraszam i pozdrawiam.

witam,moze zle sie wyrazilem ale nie mialem intencji ironizowac poprostu zalezalo mi na idetyfikacji tego chipa.

przepraszam i pozdrawiam.

Spoko jak chcesz to sobie przeglądnij ebay'a są aukcje gdzie ten dac jest sprzedawany bez obudowy. Na rynku jest od kilku lat i ludzi nie porwał (zapewne nie bez powodu). Kiedyś się tematem chińskich daców interesowałem no i nie była to polecana opcja.

Spoko jak chcesz to sobie przeglądnij ebay'a są aukcje gdzie ten dac jest sprzedawany bez obudowy. Na rynku jest od kilku lat i ludzi nie porwał (zapewne nie bez powodu). Kiedyś się tematem chińskich daców interesowałem no i nie była to polecana opcja.

dzieki za odpowiedz,o maly wlos bym go w niedziele kupil.

witam,momze moglbys jakis dac polecic,moze byc bez obudowy,

ja myslalem o lampucerze,ad 1955,wm 8741 a najbardziej mnie kusi cos na tda 1543 i jestem w kropce.

ma to grac z lamka 6v6 i mission 790 se,pozdrawiam

witam,momze moglbys jakis dac polecic,moze byc bez obudowy,

ja myslalem o lampucerze,ad 1955,wm 8741 a najbardziej mnie kusi cos na tda 1543 i jestem w kropce.

ma to grac z lamka 6v6 i mission 790 se,pozdrawiam

Wlasnie moze ktos poleci jakis dac do 700zl, moze stworzymy ranking dac do 1000zl. Jeszcze kilka lat temu nie pomyslal bym powarznie o podpinaniu lapka do systemu ale dzisiaj hmm trzeba isc z duchem postepu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.