Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz Melody Movie M-ER803 Blu-ray-Disk-Player

kristoferson

Rekomendowane odpowiedzi

witam , mam takie pytanie odnosnie tego sprzetu jko ze dostalem to w prezecie i instrukcja w jezyku niemieckim nie jest zbyt jasna dla mnie ,1 czy mozna sluchac radia internetowego ale nie z iphona tylko po podlaczeniu do sieci poprzez kabel lan bo ma takie wejscie , czy tylko za pomoca sat dekodera ?????? ZA WSZELKIEGO RODZAJU SUGESTIE Z GORY DZIEKI Krzysztof

No pewnie ze można przez kabel LAN. Ściągnij sobie instrukcję po polsku stąd:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

<><

No pewnie ze można przez kabel LAN. Ściągnij sobie instrukcję po polsku stąd:

Ukryta Zawartość

wielkie dzieki no to zanuzam sie w lektore Krzysztof

wielkie dzieki no to zanuzam sie w lektore Krzysztof

Bednar milo ze sie odezwales poczytalem instrukcje w jezyku ploskim i troche po niemiecku niestety nic o radiu internetowym nie znalazlem wprawdzie jest ladnie opisane jak zaprogramowac stacje i tak tez zrobilem ale o radiu internetowyn nic nie znalazlem a moze dotyczy sie to programowanie tak samo jak normalne radio juz sam nie wiem????????? JAKOS Z MOJEGO NORMALNEGO ODBIORU NIE JESTEB ZBYTNIO ZADOWOLONY moze masz jakies wskazowki dla mnie bede wdzieczny

Ukryta Zawartość

JAKOS Z MOJEGO NORMALNEGO ODBIORU NIE JESTEB ZBYTNIO ZADOWOLONY moze masz jakies wskazowki dla mnie bede wdzieczny

Co to znaczy "z normalnego odbioru"? Chodzi o "zwykłe" radio - pasmo FM?

<><

Własnie sprawdziłem, że wejście LAN w M-ER803 służy tylko do BD Live (nie wiem, co to jest, nie mam blue-ray), nie do radia internetowego, zatem taka możliwość jest tylko w modelu M-CR603 (Melody Media).

Ja mam M-CR503 (Melody Music), a tam nie ma sieci, tylko zwykłe radio AM/FM. Odbiór z radia jest w moim Marantzu dużo słabszy jakościowo w porównaniu z CD, a nawet w porównaniu z laptopem podłączonym pod wejście RCA - zdecydowanie najsłabszy punkt tego amplitunera CD. Podejrzewam, że w Twoim M-ER803 sprawa wygląda podobnie.

<><

łasnie sprawdziłem, że wejście LAN w M-ER803 służy tylko do BD Live (nie wiem, co to jest, nie mam blue-ray), nie do radia internetowego, zatem taka możliwość jest tylko w modelu M-CR603 (Melody Media).

Ja mam M-CR503 (Melody Music), a tam nie ma sieci, tylko zwykłe radio AM/FM. Odbiór z radia jest w moim Marantzu dużo słabszy jakościowo w porównaniu z CD, a nawet w porównaniu z laptopem podłączonym pod wejście RCA - zdecydowanie najsłabszy punkt tego amplitunera CD. Podejrzewam, że w Twoim M-ER803 sprawa wygląda podobnie.

NOW WLASNIE i tak sobie tez myslalem czyli ten prezencik od syna wyszedl nie po mojej mysli no ale coz, mysle ze moze wspolnymi silami znajdziemy jakies rozwizanie zona slucha przewazne radio rtl aja RMF FM mam te radia w iphonie i odbior jest duzo lepszy niz pasmo fm ale najlepiej chyba bdzie jak bede sluchal z mojego dreamboxa czyli sat dekoder narazie dzeki a jak podlaczyles go do leptopa ?????

Kabelkiem, który ma z jednej strony mały jack (to podłączyłem do wyjścia karty dźwiękowej laptopa, czyli tam, gdzie można podłączyć np. słuchawki lub głośniki komputerowe), a z drugiej strony parę cinchy, czyli RCA (to do wejścia AUX2 w Marantzu).

<><

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.