Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel sieciowy do CD

Aero

Rekomendowane odpowiedzi

Daj sobie spokój z poszukiwaniem kolejnych sieciówek. W twoim systemie to jest bez sensu.

Te które masz są bardzo dobre i rozsądne cenowo. Nic lepszego w tym zakresie cen nie dostaniesz.

Żeby było lepiej musiałbyś powędrować cenowo w okolice 10 tys a to non sens przy sprzęcie Yamahy i kolumnach Sonus Oliva.

Nawet nie ma pewności że w twoim CD byłaby poprawa przy takim topowym kablu AC.

Szkoda kasy i czasu na złudzenia. Słuchaj muzyki i nie zaprzątaj sobie głowy pierdołami.

A jak już kiedyś tam w przyszłości uzbierasz sobie trochę wolnej kasy i będziesz chciał coś poprawić w systemie to wpierw

pomyśl o kolumnach, potem o wzmacniaczu a i akustyka to temat którego nie można pomijać myśląc poważnie o stereo.

Wszystko na temat.

nie wiem;arek 67 ma, rzeklbym, wysublimowany gust,wszystko,co proponuje jest bardzo albo ultradrogie.jesli aktualnie posiadane pasuja,po co zmieniac? Ale gdyby Bazodrut byl w letnim objezdzie kraju,polecam, z tym,ze nie wiem czy ma to samo w ofercie co kilka lat temu

Porady są cenne,ale najważniejszy jest osobisty odsłuch i wypływające z tego wnioski

O tym akurat wiem.za poradą naszego forum kupiłem te siciówki i jestem zadowolony.Drążę temat ponieważ w jednym poście przeczytałem że MIT i Transparent ma kiepskie te kable i szukam uzasadnienia.Pozdrawiam.

Daj sobie spokój z poszukiwaniem kolejnych sieciówek. W twoim systemie to jest bez sensu.

Te które masz są bardzo dobre i rozsądne cenowo. Nic lepszego w tym zakresie cen nie dostaniesz.

Żeby było lepiej musiałbyś powędrować cenowo w okolice 10 tys a to non sens przy sprzęcie Yamahy i kolumnach Sonus Oliva.

Nawet nie ma pewności że w twoim CD byłaby poprawa przy takim topowym kablu AC.

Szkoda kasy i czasu na złudzenia. Słuchaj muzyki i nie zaprzątaj sobie głowy pierdołami.

A jak już kiedyś tam w przyszłości uzbierasz sobie trochę wolnej kasy i będziesz chciał coś poprawić w systemie to wpierw

pomyśl o kolumnach, potem o wzmacniaczu a i akustyka to temat którego nie można pomijać myśląc poważnie o stereo.

Wszystko na temat.

Wreszcie coś optymistycznego, tak samo myślę i uważam że do tych gratów nie warto kombinować więcej w stronę sieci.Za duże koszty , a za mały przypływ jakości.

Dzięki wszystkim, pozdrawiam Mariusz.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.