Skocz do zawartości
IGNORED

GORĄCA PROŚBA -TEMAT STARSZY OD MISTRZA

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

GORĄCA PROŚBA -TEMAT STARSZY OD MISTRZA YODY JEŻELI MACIE JAKIEŚ CZĘŚCI PO WYKONANIU KOPII PASS-ÓW, CHĘTNIE JE ODKUPIĘ. NAJSMACZNIEJSZE KĄSKI TO OCZYWIŚCIE SPAROWANE TRANZYSTORKI, ALE POTRZEBUJĘ PRAKTYCZNIE WSZYSTKO DO 3-KI: TRAFO (NAJLEPIEJ ZALANE2*21V 300VA), KONDENSATORKI 22000U, MOSTKI, PŁYTKI, RADIATORY OGÓLNIE KOMPLET (ALBO CZĘŚĆ) CZĘŚCI. WIEM, ŻE TO NIE JEST NAJBARDZIEJ BUDUJĄCY TEMAT NA FORUM:) ALE TAK NA WSZELKI WYPADEK GDYBYŚCIE COŚ TAM WYCIĄGNĘLI Z ZAKAMARKÓW SZUFLAD BĘDZIE MI MIŁO (NO I ŁATWIEJ).

[email protected]

Dzięki za podpowiedź, jeżeli jeszcze Masz takie , będę wniebowzięty. Czytałem trochę Twoich postów i nie chcę ich komplementować, ale praktycznie nie idzie:) Z tego co pisałeś zbudowałeś tego trochę. Mógłbyś pomyśleć o zrobieniu (wraz z kolegami) instrukcji (łopatologicznej:)) składania urządzeń Passa- wiem, że są to raczej banalne układy, ale jak ktoś się za to bierze to dobrze wiedzieć jak naj więcej. Pomyśleć warto bo ja np.chętnie bym za coś takiego zapłacił. A co do brzmienia Passów to słyszałem dawno temu 3-kę w Łodzi. cd Theta, ciągnął jakieś elektrostaty zdaje się. Muza jakiś folk irlandzki. Kupiłem wtedy tą płytę i obiecałem sobie, że kiedyś u mnie też tak zagra:)

Nie mam takiego trafa,po,prostu napisałem jakie raczej powinno być.Takie trafo się zamawia,a inne części się kupuje,czy to będą radiatory czy tranzystory.Wątpię czy się ktoś tu znajdzie kto ci odsprzeda takie rzeczy.Jeśli już to pewnie niewiele taniej niż w sklepie.trzeba skompletować wszystko samemu.Nie wiem czy instrukcja tu coś da ,bo każdy ma swój sposób budowania,swoje wybory odnosnie jakosci komponentów itd.

Jak byś miał jakieś pytania techniczne ,a będę w stanie na nie odpowidzieć to pisz na maila czy tutaj,zresztą pewnie nie jeden się tu znajdzie kto ci również pomoże.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.