Skocz do zawartości
IGNORED

uzywany Wzmacniacz do kina domowego i do muzyki 4500,-

bart-azazel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Polecam yamahe rx-v 3900 ma jeszcze cos co starsze yamahy . te nowe co ostatnio wyszly maja juz nawet zasilanie slabsze .

jestem szczesliwym posiadaczem tej yamahy i bardzo ja sobie chwale . co prawda dluugo polowalem na nia zeby uzywana kupic ale jak jest upór to mozna wszystko nawet taka yamahe rx-v 3900 kupic uzywana

ostatnio po 8 miesiacach poszukiwan udalo mi sie wkoncu kupic B&W cdm1 w wersji SE ;] tak wiedz nic odrazu

do wszystkiego potrzeba czasu . na przemyslenie zakupu i wkoncu na zakupienie

Lampa jest jak wino . Czym starsza tym lepsza

yamaha 3900 nie do upolowania, przynajmniej do tego czasu nikt nie sprzedawal.

onkio 905 juz predzej, ale chca 3000 + wiec sporo,

zestawie to znajomemu z ktoryms oppo, wiec nie musi miec przetwarzania 3d i nowosci/nowinek, a w dodatku bedzie mial strumieniowke w gratisie ;]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Słabo polowałeś to te same amplitunery i poszedł za grosze.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jedyny amplituner K.D. /nowy,mający wszystko/ jaki udało mi się spotkać, grający przyzwoicie w stereo w budżecie do 10kzł to Arcam AVR400 ,co potwierdziłem stosownym zakupem :-)

Gość Gość

(Konto usunięte)

yamaha 3900 nie do upolowania, przynajmniej do tego czasu nikt nie sprzedawal.

onkio 905 juz predzej, ale chca 3000 + wiec sporo,

zestawie to znajomemu z ktoryms oppo, wiec nie musi miec przetwarzania 3d i nowosci/nowinek, a w dodatku bedzie mial strumieniowke w gratisie ;]

Mam Onkyo 905 i szczerze polecam. Dałem za nowy 3800zł. Obecnie po dwóch latach, zadbana 905ka chodzi po 3000zł. I jest to strzał w dziesiątkę. Uważam że żeby osiagnąć lepszą jakość w dźwięku wielokanałowym obecnie musiałbym szukać wśród konstrukcji w cenie min. 8kzł. Jeśli ktoś dysponuje mniejszym budzetem to zakup 905 to bardzo dobry pomysł.

Jestem taki wzmak onkio tx sr 876, czy to jest to samo co onkio 905, wyglada tak samo, czym sie rozni??!! to jest nowszy czy starszy model??

876 sobie odpusc!!!! to nie ma nic wspolnego z 905 i starszymi modelami serii 8. Podobne brzmienie do wspomnianego flagowca maja modele 803 804 805 875. Te pierwsze dwa nie maja az tak duzej mocy ale graja bardziej muzykalnie, wokale brzmia bardziej naturalnie. Przynajmniej takie odnioslem wrazenie po pierwszych odsluchach i wybralem wlasnie 803 bo mocy ma i tak wystarczajaco duzo. Cena znacznie nizsza od pozostalych wymienionych klockow a priorytetem byly kolumny i tam poszly zaoszczedzone zlocisze

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.