Skocz do zawartości
IGNORED

kto ma AUDIO 01/95? POMOCY

baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam posiadacza 1 numeru audio z 1995. Interesuje mnie test amplitunera NAD 701. Jak ktoś posiada, niech sie ujawni, da e-mail, może zeskanuje, skseruje, lub cokolwiek, zapłacę, ale CHCę Go MIEĆ :-)

pozdrawiam

[email protected]

https://www.audiostereo.pl/topic/8738-kto-ma-audio-0195-pomocy/

Niestety nie mam tego numeru, ale istnieją min. trzy możliwości aby "dorwać" się do tego artykułu.

1. Napisać do działu ARCHIWUM na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) aby zamieścili pożądany test. (Zrobiłem tak prosząc 0 SONT STR-DB1080 i wynik łatwo zobaczyć na ww. stronie).

2. Zadzwonić do AVT (nr na stronie) - prześlą wydruk artykułu (za opłatą) lub cały numer (jeśli jeszcze jest). O dziwo taniej wychodzi zamówienie archiwalnego egzemplarza.

3. W numerze AUDIO 11/03 była płytka z "wszystkimi" testami. Wieczorem mogę sprawdzić, czy ten test jest tam zamieszczony.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sprawdź proszę tą płytę, bo zależy mi na tym bardzo, a moze masz nagrywarkę i rzucisz to na CD, byłbym dźwięczny, dasz nr konta, to moge zapłacić koszty i będzoie suuuuper. No i dzięki za odzew.

mój mail [email protected]

daj swój, to nie bedziemy zaśmiecać forum

pozdrawiam

Mam nr 1/95 Audio, ale tam nie ma testu tego amplitunera. Zapewne wziąłeś ten namiar z klasyfikacji.

Szukany przez Ciebie test znajduję się w nr 1/95, ale w "Od Radio do Audio", a tej pozycji to ja już nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.