Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do ma rx6

perski

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jaki wzmak/3000pln/ do ma rx6- MH cd25.2 czy nad 356 do jazzu/czasem nirvana/ do pokoju 32 m2, a jeszcze gdzies p.pacuła radzil ze lepszy MH 35.2 i tanszy cd xindaka c06 niż system MH 25.2? prosze o pomoc, sluchalem w sklepie nada i MH 25.2 ,oba graly ok ale pokoje odsluchowe byly male-10m2 max, w sumie na system mam max 4500 i chcialbym cos nowego

z gory dziekuje za pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/87175-wzmacniacz-do-ma-rx6/

zainteresuj się lampami, wyrwij coś do testów np tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale może i inni dystrybutorzy zechcą coś wypożyczyć

Ukryta Zawartość

W Twojej konfiguracji dobrze zagra Nad oraz Music Hall. Zaryzykowałbym jednak także posłuchania wzmacniacza Audiolab 8200a (niestety trochę ponad założony budżet) oraz Goldenote S-1 (tutaj także budżet przekroczony, wzmacniacz dual-mono o świetnej średnicy, plastyczności).

Zdecydowanie pozostają odsłuchy także w miarę możliwości w Twoim pomieszczeniu odsluchowym

W przypadku pytań służę pomocą

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Spytaj może jeszcze aktualne:

Ukryta Zawartość

Uważam, że bardzo dobra sprzęt i to w niezłej cenie.

Ukryta Zawartość

bierz nada 372 jeszcze lepszy od 356, poza tym mocniejszy do 32m jak znalazł, tylko zmień w nim zwory na lepsze poprawa zasadnicza, mam go od kilku lat i ani myslę zmieniać, oczywiście porównywałem z wieloma w tej klasie cenowej a nawet drożej i wygrał

W Twojej konfiguracji dobrze zagra Nad oraz Music Hall. Zaryzykowałbym jednak także posłuchania wzmacniacza Audiolab 8200a (niestety trochę ponad założony budżet) oraz Goldenote S-1 (tutaj także budżet przekroczony, wzmacniacz dual-mono o świetnej średnicy, plastyczności).

Zdecydowanie pozostają odsłuchy także w miarę możliwości w Twoim pomieszczeniu odsluchowym

W przypadku pytań służę pomocą

No tak tak do wszystkiego Nad, Music Hall i Goldenote S-1.

Czemu proponujesz wszystkim to samo; jaka reszta zestawu by nie była. Pewnie macie największe bicie na tych klockach :D

Zaryzykowałbym jednak także posłuchania wzmacniacza Audiolab 8200a

Wow wreszcie coś nowego :)

Słuchałem audiolaba 8200A (którego z resztą posiadam) z MA RX6 i mogę powiedzieć, że grało to naprawdę przyzwoicie. Jak do jazzu to audiolab napewno spełni swoje zadanie, bo gra ciepło i naturalnie. W połączeniu z MA RX6 będziesz miał spójne brzmienie oraz bardzo dobrze poukładaną górę (przy nienagannej przejrzystosci w calym pasmie), bas precyzyjny. Damskie wokale jazzowe brzmią naprawdę fajnie na audiolabie. Ja podczas odłuchów odrzuciłem Creeka Evo 2, Nada 356 BEE oraz Music Halla a35.2 (chociaż wybór pomiędzy Music Hall a35.2 i Audiolabem był trudny). Najlepiej posłuchaj i sam oceń, ale moim zdaniem Audiolab byłby dobrym wyborem, zwłaszcza do jazzu i spokojnego rocka.

Ps. Uważam, że Q21 nie ma się co czepiać, bo wiedzę mają dużą i słyszeli tyle sprzętów, że my możemy tylko pomarzyć (i to z różnych półek cenowych). Zresztą wszystkie odsłuchy robiłem u nich i zawsze spotykałem się z życzliwością i profesjonalnym podejściem (raczej podpowiadają niż narzucają). A że często wymieniają te same urządzenia do różnych kolumn, to świadczy że do tych 3-4 tys. raczej ciężko znaleźć coś lepszego (z nowych wzmaków).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.