Skocz do zawartości
IGNORED

Wasz ulubiony prowadzący w TV i radiu.

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Nieboszczyk Tomek Beksiński, Jerzy Janiszewski z Lublina - prowadził audycje muzyczne w Trójce (prezentowane przez Niego dyskografie nagrywałem na magnetofon Finezja :)

No i oczywiście, ten Sympatyczny Pan:

A kobitki?

Ania Gacek :)

ciekaw za co?może za jej "rrrr";p

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Dariusz Bugalski-Trójka

Rafał Jewtuch i Przemek Kruk-Eurosport. Komentarz snookera w wydaniu tych Panów to wzór jak powinno się to robić.

Poieram,nawet na BBC nie ma takich swietnych ekspertow od snukera jak Rafal i Przemek.

Dodam jeszcze Pana Wojciecha Manna,jest swietny.

• Użytkownicy+

W radiowej II, prowadzący audycję są jakby w cieniu. Mają olbrzymią wiedzę, ale nie eksponują siebie i za to ich cenię. Przy muzyce klasycznej, taki przekaz bardzo mi odpowiada. Przebojowość jakoś tutaj nie pasuję, są wyciszeni a mimo to wspaniali.

Z radia to kiedyś jak słuchałem Trójki - Mann, Kaczkowski,Niedźwiedzki,Kordowicz, Wiernik a z Dwójki Fabiański i Beksiński. Obecnie radia nie słucham. Wolę CD i pliki FLAC. ;)

Z TV - no kiedyś to była pani Loska, Tomasz Hopfer, Wicherek ;). Obecnie - Anna Matusiak - kiedyś pogodynka, obecnie pracuje w TV Polonia i TVP 2 (Kulturalni.pl, Kawa czy herbata). Dlaczego ? Bo to moja Koleżanka ;) . Fajna i mądra dziewczyna.

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

• Użytkownicy+

Ojciec Piotr Dettlaff z Radia Maryja i telewizji Trwam. Bardzo wyważony, silny a jednocześnie miły głos.

Nie wyglądasz, jakbyś słuchał radia M. i telewizji Trwam ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z regionalnych rozgłośni, fajnie się słucha radia Merkury z Poznania. Chociaż ledwo mam zasięg tej rozgłośni, to poza dwójką najczęściej go słucham. Fajni prowadzący i przyzwoite programy, oraz niezła muzyka.

Ukryta Zawartość

TVN,RMF i Zet - same gwiazdy najwyższego pułapu nawet Kermit wysiada.

Kiedyś to były gwiazdy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W tym radiu można posłuchać Cejrowskiego http://www.radiownet.pl

A dlaczego ktoś ma w ogóle słuchać tego piewcę kałowo-moczowych wartości propagowanych w latryniarski sposób i to bez wymaganego chlorowania - przynajmniej raz na tydzień. Poza tym kto kiedykolwiek miał do czynienia z twórczością Szwarc-Bronikowskiego - to wie w jakim stopniu Cejrowski jest oryginalny.

Najlepsi są

Lis, Durczok, Miecugow, Stokrotka, przepraszam Olejnik

Kwiat dziennikarstwa. I nikt mi nie wmówi ze białe jest białe.

No i Borowczyk z Zientarskim też dają radę, że już mam wytarty guzik mute na pilocie...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ojciec Jacek Cydzik,świetne poczucie chumoru,ciekawa postać w pojmowaniu rzeczywistości,tej polityczej również!Jest tu na forum nas wiecej,co cieszy,bowiem nie czuję sie osamotniony,w odbiorze katolickiej TV Radia M.

Sport: tenis - Mats Wilander, ogólnie - Colin Cowherd + Michelle Beadle.

Reszta - John Stossel, Jeremy Clarkson & Co.

Polskich zbyt wielu nie znam, bo z zasady nie oglądam, poza Cejrowskim i Ziemkiewiczem od czasu do czasu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.