Skocz do zawartości
IGNORED

Wasz ulubiony prowadzący w TV i radiu.

palton

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Cenię sobie Bohdana Tomaszewskiego, za komentowanie meczów tenisa. Lubię też Marcina Kydryńskiego, za sympatyczne i żartobliwe opisy swoich wędrówek, oraz wrażliwość muzyczną. Oczywiście nie zapomnę też Tony Halika, do którego niestety sporo brakuje panu WC (chociaż i tak lubię jego programy). Jest jeszcze kilka osób, ale muszę coś zostawić dla innych ;)

Janek Pospieszalski

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Janek Pospieszalski

Oj, chyba się dość szybko zrobi politycznie :). Ja też cenię sobie Janka Pospieszalskiego. Do kompletu dodam jeszcze: Bronisław Wildstein. Bardzo lubiłem Bogusława Wołoszańskiego, choć poglądy trochę odmienne od moich przenikały do jego "Sensacji XX wieku". W radiu bardzo lubię słuchać Wojciecha Manna. Ech wielu mógłbym jeszcze wymienić...

Cenię sobie Bohdana Tomaszewskiego, za komentowanie meczów tenisa. Lubię też Marcina Kydryńskiego, za sympatyczne i żartobliwe opisy swoich wędrówek, oraz wrażliwość muzyczną.

Jeżeli chodzi o tenis to Kiedyś Tomaszewski, od jakiegoś czasu Karol Stopa (żeby nie było nudnie link do totalnej krytyki Stopy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ).

Dla mnie Kydryński to narcyz upajający się własnym głosem i wypowiadanymi przez siebie zdaniami. Miszcz piętrowych przymiotników. U niego wszystko jest nadzwyczajne, cudowne, niewyobrażalne itp. Radzę zwrócić na to uwagę.

Kiedyś w Trójce gadał niejaki Tomasz Tłuczkiewicz. I to on właśnie a nie młody Kydryn jako pierwszy prezentował współczesny afrykański jazz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Zdecydowanie i wyłącznie panie pogodynki. A to że to co mówią ma się nijak to rzeczywistości.

A która kobieta ma inaczej ?

Ale za to jak się na nie patrzy, nawet jak deszcz zapowiadają to cieplutko jest.

;P

Piotr Kaczkowski, Bogusław Kaczyński (może i drażniący ale jaki pasjonat i znawca!), Cejrowski (bez wątpienia kontrowersyjny ale wielka indywidualność), Marek Niedźwiedzki (nie wiem za co - chyba tylko z sentymentu)

A z Mistrzów: Zygmunt Kałużyński, Jan Ciszewski, Bohdan Tomaszewski (tenis - jak on to komentował!)

Z drugiej strony zera: Wojewódzki, Martyna Wojciechowska, Skiba i Szymon Majewski - żałosne świadectwa upadku dzisiejszej TV.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Jest taki program w TVP Kultura,który nawiązuje do dawnych dobrych czasów telewizji.Nazywa się Tygodnik Kulturalny i nadawany jest w piątki ok. 23-23.30.Prowadzi go bardzo kompetentny dziennikarz,niestety nie pamiętam nazwiska.

Z dawnych czasów to zdecydowanie Zygmunt Kałużyński.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Piotr Kaczkowski, Bogusław Kaczyński (może i drażniący ale jaki pasjonat i znawca!), Cejrowski (bez wątpienia kontrowersyjny ale wielka indywidualność), Marek Niedźwiedzki (nie wiem za co - chyba tylko z sentymentu)

A z Mistrzów: Zygmunt Kałużyński, Jan Ciszewski, Bohdan Tomaszewski (tenis - jak on to komentował!)

Z drugiej strony zera: Wojewódzki, Martyna Wojciechowska, Skiba i Szymon Majewski - żałosne świadectwa upadku dzisiejszej TV.

podpisuję się czteryma rencyma!

I jeszcze jedna postać z dawnych czasów gdy święcił triumfy Teatr Telewizji.Stefan Treugutt był jego kierownikiem literackim i przed każdą premierą( co poniedziałek!) miał swoje słowo wstępne przed spektaklem.

• Użytkownicy+

Jan Chojnacki - P3 Polskiego Radia, głównie audycja "Bielszy odcień bluesa"

Kiedy można go usłyszeć ? Pewnie wujek google by odpowiedział, ale wolę to usłyszeć od wielbiciela :)

Założyłem ten temat, min. po to, żeby wyłapać nieznane mi perełki ...

podpisuję się czteryma rencyma!

Ja też.

Chojnacki też jest świetny.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nieboszczyk Tomek Beksiński, Jerzy Janiszewski z Lublina - prowadził audycje muzyczne w Trójce (prezentowane przez Niego dyskografie nagrywałem na magnetofon Finezja :)

No i oczywiście, ten Sympatyczny Pan:

A kobitki?

Ania Gacek :)

• Użytkownicy+

prezentowane przez Niego dyskografie nagrywałem na magnetofon Finezja :)

No to nas coś łączy ... i ja miałem Finezję (88-90r ?) i to z wymienioną głowicą na Alpsa !!! To był chyba mój pierwszy tjuning :)

Tych dwóch co komentują snookera, też lubię. Są w tle, nie dominują przekazu. Najbardziej nie lubię Szpakowskiego, gdy jest 20 min. do końca meczu, a on już podsumowuje przegraną ...

Marek Wiernik i "cały ten rock".Nie puszczał dinozaurów,kapel z list przebojów tylko dużo tak zwanego "Indie rock"

też dołączę do zwolenników Jana Chojnackiego i Jerzego Janiszewskiego.W mniejszym stopniu Kaczkowski choć oddaję hołd za dużo wspanialej muzyki na dobry początek.

Opowieści Jana Ptaszyna Wróblewskiego w "trzech kwadransach jazzu" są rewelacyjne.

oczywiście,jak najbardziej.Jego megalomańskie teksty do tej pory wspominam.Kiedyś puścił "rewelacyjny big band" podrzędnej szkoły muzycznej z Ohio,może z innego stanu..Okazało się,że pozwolili mu zagrać z sobą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.