Skocz do zawartości
IGNORED

Dynaudio Audience 42... i co dalej?

Laylot

Rekomendowane odpowiedzi

Exposurek to taki M. Levinson dla ubogich nieco chlodnawy ,szczegolowy z pazurem i dynamika ,swietnie spisujacy sie wlasnie z kolumnami typu Dynie 42.

Linny raczej z kolumnami przejrzystymi bez zbednego docieplenia ,wtedy kolysza dusze (choc sa tacy co twierdza ze Linn to bezdusznik) .

Cd Genki bardzo mi pasowal ,Ikemi troszke szarawy ale transportem bawilem sie chyba z godzine jak dziecko:)

Bez odsluchow niestety bedziesz bladzil i wrozyl z fusow ,tak sie nie da skladac systemu ,bo zaboli po kieszeni.

robix

wklej fotkę wykręconego

Jutro sie postaram ale bedzie zrobiona telefonem : / zobaczymy.

bo zaboli po kieszeni

Prawda ! :D

Natomiast jak juz mam tego little dot to chcial bym koncowke mocy moze, bo narazie nie mam sluchawek dobrych, wiec nie chcial bym zeby stal wylaczony...

Staszek ma nowsza wersje Linna (bardziej wydajny pradowo) i ciagnie Dynie az milo z tego co pisze.

Ja syczenia tez u siebie nie stwierdzilem i to na kilku roznych zestawach glosnikowych hmmm.

Moze masz jednak te ,,gwizdki,, po ,,tjuningu,, hehe.

robix

Staszek_s nie chcesz sprzedac SE? :P

Nieee D28/2 jak sie patrzy... ale jak zobaczylem midwoofer! Piekny, odlewany kosz, tyle wszystkiego tam i masywny jak na swoj rozmiar normalnie cudo! I tym samym bas i reszta z tego glosnika ok.

Znalazlem film kolegi z tego forum:

Ciekawy ten Roksan

Dzieki za podpowiedz mosla ale co do Exposure zdania sa podzielone... czytalem sporo i najwiecej opini pozytywnych ma 2010s/s2. Ja doszlem juz do Roksan Caspain M1 i tu moje pytanie czy za 450f sie oplaca? (power amp)

PS Jesli to nie problem to potrzebna mi szybka podpowiedz :) aukcja sie konczy jutro rano, dzekuje.

• 1 miesiąc później...

Witam,

Podsylam link do filmu z nowym Caspianem :) jak ktos ma zyczenie moze sobie zobaczyc.

Syczenie oslablo i dodatkowo skierowanie kolumn bardziej na wprost poprawilo scene i stlumilo nieprzyjemne klucie na koniec wyspiewywanych kobiecych slow/wokali. Co do samego wzmacniacza to poprawila sie rozdzielczosc scena i chyba tyle :).

Narazie mam tylko jeden film:

Pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.