Skocz do zawartości
IGNORED

koss porta pro

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

A którą wersję polecasz? Zjaką impedancją ?

250 lubb 600 ohm zalezy czy ma sie dobry czy mega dobry napedzacz :)Nizszych impedancji nie polecam a 32ohm to wogole kicha.Sam mialem 80 ohm ale wcale nie dalo to latwosci napedzenia a jakosc lekko gorsza.Oczywiscie nie polecam raczej zakupu w ciemno,nie kazdemu sie musza spodobac.Mocny bas,mniejszy srodek jak to w sluchawkach i akuratne wysokie.Oczywiscie ta srednica ma duzo zalet,szybka,zwinna,czysta-mozna dlugo sluchac,wciaga.Oczywiscie brzmienie w duzym stopniu zalezne od elektroniki.Polecam posluchac i to tak dluzej bo sa neutralne barwowo i trzeba kilku utworow zanim zassaja cala uwage.

A mam pytanie odnośnie kabla tego spiralnego,mam odległość od wzmacniacza około 3 m i nie wiem czy ten kabel spokojnie się rozciągnięte by za bardzo nie ciągnął wzmacniacza nie jest za ciężki.

Kossy przy tych sluchawkach nie maja prawie wogole muzykalnosci.

No to odwazne stwierdzenie ;) Tak serio, to dzieki za sugestie, rzeczywiscie tez troche chodza za mna te Beyery z racji tego, ze widzialem je mocno wyeksponowane w broszurze Dynaudio - nie wiem czy te firmy maja cos wspolnego ale to, moim zdaniem, nieprzypadkowe zestawienie moze sugerowc podobna filozofie dzwieku obu firm.

Czyli mowisz, ze przesiadajac sie z kpp nie bede mial wrazenia " a gdzie bass i wykop??"

Znalazlem, chodzi o ten filmik ze strony dynaudioprofessional

I jeszcze pytanie: jak 770 roznia sie wobec 990?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.