Skocz do zawartości
IGNORED

DVD PIONEER z SACD + DVD AUDIO

TOMDVD

Rekomendowane odpowiedzi

j/w + divix, 192/24audio , 108/12 bit video dac za ...199 euro!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - tu znajdziecie wiecej na temat modelu DV-575A wchodzacego do sprzedaży w czerwcu. No szaleje Pionek z cenami, szaleje-takie wyposażenie za około 1000 zeta to już coś. Pozdr,

[obrazekLUKASZ-126066_1.jpg] [obrazekLUKASZ-126066_2.jpg]

post-1365-100004960 1170256687_thumb.jpg

post-1365-100004961 1170256686_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/8544-dvd-pioneer-z-sacd-dvd-audio/

nie kupuj wiec w MM ... a co do "budzetowego" SACD to raczej nie jest to "Watson" czy jakis "tomsonic" ... zawsze pioneery z cyferka "5" na poczatku nalezaly do ambitniejszych ... nie twierdze ze to "cód natury" ale chetnie widzialbym go na swojej Y-640-tce ... :) poza tym teraz coraz czescie SACD jest w cenie nomalnego CD, DVD-audio wprawdze dla koneserów ... ale to krok do przodu ... ciekawe co na to inni" Philips, Sony, Denon, Onkyo, ect.

Do Mariusza; Panas jest za 6499- rabat 5% (klub olimpijski)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Ale czy warto tyle dodawać do PX20-ki? Może wystarczy PX10 nie SR a F, ale też chodzi pięknie a za pozostałe 2 tys. można coś kupić. A wracając do tematu to ciekawy jestem jak będzie sprzedawać się Yamaha S 1500 za 499 euro, skoro 300 taniej będzie ten Pionek. Fakt że tam złotko z tyłu + DCDi Faroudja itp, ale w sumie dużo drożej. A przy okazji, panowie Pioneer'ki są aluminiowe z przodu czy tylko ładnie pomalowany plastik?

Pozdr, Tom

Ukryta Zawartość

>Mariusz, sprawdź dokładnie progresywne bo we wcześniejszym modelu Panasonic cos sknocił i ponoć obraz był niestabilny. Piszą o tym w teście na areadvd w dziale tv. Z tym że mój niemiecki to niczym japoński, sprawdź sam. Nie wiem jak ten model, ale rzeczywiście kineskop SR działa ładniej, no i te pipy, papy-ale jest tylko 1 tuner. Tanio mają na maximedia, ale na wszelki wypadek dowiedz się z gwarancją i oby nigdy nie była Ci potrzebna. Pozdr, i miłego oglądania.

Dzieki Tom za ostrzezenia, bede macal co sie da. Ja osobiscie nabyl PS11 ale moja piekna sie uparla na pojedyncza noge przy stoliku oraz ciemna obramowke i masz... Kobiety sa jednak z innej planety :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) coraz taniej ...

Ukryta Zawartość

Tutaj jeszcze tyle.............

Ukryta Zawartość

A w ostatniej ofercie MM

[obrazekLUKASZ-126872_1.jpg]

post-2041-100004936 1170256722_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z Łodzi oferta ważna od 21.05. i jest jeszcze jeden TV 32'

[obrazekLUKASZ-126961_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oko! Masz u mnie duuuze piwo! Jedzie do mnie wlasnie ze znienawidzonego MM PS11! Roznice cen niestety skonfiskowala Moja Piekna, twierdzac ze musi cos miec z tego ze taka paskude bedzie teraz ogladac :-(((

Powinien byc u mnie na wsi w poniedzialek. Mam nadzieje, ze stolik tez dotrze w tym terminie wiec skubne jakas malenka opinie, chociaz porownywanie 29" do panoramy 32" jest IMHO pozbawione sensu.

Niestety, poltora roku temu dostalem malpiego rozumu i zamiast kupic panorame kupilem 4:3. Wystarczyl miesiac ogladania DVD aby szukac kogos, kto by zabral ode mnie to 4:3... Choc byc moze, ze u mnie jest dosc specyficznie bo nie mam kablowki (kozy przegryzly kabel :-), nie fascynuja mnie tez jakos programy (tresc) nadawane z powietrza, satelity jakos nie chce. Od razu mowie ze projektor, plazma i LCD u mnie nie wchodza w gre, z roznych przyczyn. Dlaczego ja kupilem ten 4:3, naprawde, sam sie siebie teraz pytam...

• 2 miesiące później...

jesli chodzi o tego nowego Pioneer-ka to prosze zerknac tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - a poza tym jak sadzicie jaki stworzy duet z Pioneer-em VSX-D712 ???

Ukryta Zawartość

Nie wiem do czego dojdziecie ale jak inwestuję w barebone PC (chłodzenie ogromnym radiatorem :-) . Dużo elastyczniejsza platforma niż te "uniwersalne" dvd z obsługą pewnej części divx (bo co z nowymi i mniej typowymi kodekami?). Dźwięk nie musi być słaby. Docelowo chcę dokupić samodzielny przetwornik C/A. Służyłby zarówno do CD jak i PCta. Obraz wychodzi przez łącze SVGA - moim zdaniem daje lepsze efekty niż RGB - szczególnie jeżeli parametry wyjścia dostroi się programowo (układ graficzny) a z tym problemów nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.