Skocz do zawartości
IGNORED

Pobieranie zdjęć z prywatnych rozmów

Imacman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ostatnio zauważyłem, że mam pobierane zdjęcia z prywatnych rozmów. Liczba pobrań to ok 8 razy po paru godzinach. Czy u Was też jest tak samo? Czy to oznacza totalną inwigilację?

Pozdrawiam serdecznie.

Marek

Witam, ostatnio zauważyłem, że mam pobierane zdjęcia z prywatnych rozmów. Liczba pobrań to ok 8 razy po paru godzinach. Czy u Was też jest tak samo? Czy to oznacza totalną inwigilację?

Pozdrawiam serdecznie.

Marek

Wydaje mi sie ze raczej sa to zdjecia otwierane a wyswietla sie ilosc pobran a powinno byc wyswietlen :):)

Kliknięć, to jest liczba wejścia w obrazek. Masz tak tylko przy miniaturach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pozdrawiam serdecznie.

Marek

witam wyslalem Ci zdjecie , ciekawe ilu ciekawskich bedzie ?????

Ja jestem raczej pewien że moderacja nie podgląda priva. Raz że nie ma na to czasu. Dwa że nie miałbym sugestii od moderacji że jestem klonem bum1234 lub vice versa ;-)

PS. Bum1234 pozdrawiam serdecznie ;-)

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

• Administratorzy

Szanowni Panowie,

Zarówno moderacja jak i administracja nie ma dostępu do PW użytkowników. Forum oparte jest o ogólnodostępny skrypt IPBoard. Można zaznajomić się z jego działaniem.

Liczba pobrań to oczywiście liczba wyświetleń danego załącznika. Jest wyświetlana nie tylko w skrzynkach PW, ale również w wątkach na forum.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Liczba pobrań to oczywiście liczba wyświetleń danego załącznika. Jest wyświetlana nie tylko w skrzynkach PW, ale również w wątkach na forum.

Dziękuję za wyjaśnienia, teraz wszystko w tym temacie jest jasne.

Pozdrawiam

Marek

Dziękuję za wyjaśnienia, teraz wszystko w tym temacie jest jasne.

Pozdrawiam

Marek

witam wiec to zdjecie ktore Ci wyslalem kto po raz drugi pobral-otworzyl ???? pewnie sprawdza ktos co wysylamy a ze mu sie spodobalo to inna sprawa :):)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.