Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kolumny do Creeka Destiny cd +integra

bolbo

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

posiadam creeka destiny cd+ wzm,kolumny ma gs20 ,chcę zmienić kolumny na bardziej neutralne,kwota około 10tys ,słucham muzy spokojnej ,pop, jazz.co myślicie o xavianie (gulietta),lub inne propozycje.

pozdrawiam.

witam!

posiadam creeka destiny cd+ wzm,kolumny ma gs20 ,chcę zmienić kolumny na bardziej neutralne,kwota około 10tys ,słucham muzy spokojnej ,pop, jazz.co myślicie o xavianie (gulietta),lub inne propozycje.

pozdrawiam.

Pewnego dnia odwiedził mnie na salonie klient posiadający zestaw destiny 2. Przetestowaliśmy kilka kompletów głośników. Focale Chorusy 816-tki, MOnitor Audio RX8, Dali IKON 6 MKII. Jednakże, i to jest zdanie moje jak i wspominanego klienta, najlepiej w zestaw wkomponowały się głośniki marki Avance, a dokładnie K3-ki. W miarę możliwości serdecznie zapraszam na odsłuch by się przekonać na własne ucho ;)

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Jeśli porzebujesz neutralności, kultury, mnóstwa szczegółów, dźwięku żywego, a przy tym niemęczącego - weź ATC SCM 40. Posłuchaj ich, gwarantuję, że będziesz w szoku, jak kolumny mogą zagrać.

ZAP TeXtreme Reference Monitor, ART Loudspeakers Deco 8, Triangle Australe 260, Cabasse Clipper / Audion Sterling, Bladelius Brage / Denafrips Pontus II / Moon 260 Dt / Pioneer N-70ae

witam!

pozdrawiam.

Posłuchaj tego kompletu w firmowym zestawieniu z Epos M22i , do takiej muzy bajka.

?

To i ja polecę coś od siebie.

Akkus V4. Tańsze niż 10 000, a napewno zagrają lepiej niż wszystkie wymienione wyżej :) Sprawdzone, przetestowane i potwierdzone przez właścicieli kolumn Akkusa.

Lub ciut droższe 3-drożne V3. Które dla mnie są jak narazie niedoścignionym marzeniem aby być ich posiadaczem ;)

Narazie cieszę się z możliwości posiadania Akkus V1.

Pozdrawiam.

To i ja polecę coś od siebie.

Akkus V4. Tańsze niż 10 000, a napewno zagrają lepiej niż wszystkie wymienione wyżej :) Sprawdzone, przetestowane i potwierdzone przez właścicieli kolumn Akkusa.

Lub ciut droższe 3-drożne V3. Które dla mnie są jak narazie niedoścignionym marzeniem aby być ich posiadaczem ;)

Narazie cieszę się z możliwości posiadania Akkus V1.

Pozdrawiam.

witam ponownie! dziękuje serdecznie za propozycje

mieszkam pomiędzy Łodzią a Częstochowa ,decyzje podejme tylko po uprzednim odsłuchu ,chętnie wpraszam się na posłuchanie w moje okolice.

chciałem się jeszcze zapytać co sądzicie o kolumnach akustyka RR22

witam ponownie !

serdecznie dziękuje za propozycje .

mieszkam pomiędzy Łodzią a Częstochową ,kolumny kupie tylko po uprzednim odsłuchu ,chętnie wprosze się do kogoś z moich okolic.

co sądzicie o kolumnach akustyka RR22

Do Creeka zaproponowalbym cos z tych trzech marek: Epos, ProAc (wiem, bo mam) lub ATC - rowniez moga sie spasowac. Pytanie, jaki rozmiar i rozklad ma Twoje pomieszczenie odsluchowe.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.