Skocz do zawartości
IGNORED

Nie wierzcie opiniom o sprzęcie stereo.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Może coś napisze do wszystkich audiofilów tzn.wiejskich głupków i chamideł z różnych stron świata!!

Mandaryn Nirvanę przeżywa na swój sposób

krzywdząc opisami wiele nieobeznanych osób

Józwa i Elbereth ponoć w jednym domku stali

obaj na recenzjach audio wcale się nie znali

Już kiedyś to pisałem-czyżbym nie miał racji

-Elbik to dziecko przypadkowej konfiguracji?

Swe mądrości powinien obsadzić w piękne ramy

Podarować myśli Józwie unikając kryptoreklamy

Czy moderacja może mi odpowiedzieć dlaczego usuwa wpisy z tego wątku?Nie było w tych usuniętych nic niezgodnego z regulaminem!Wystarczy napisać by niektórzy zrezygnowali.Możecie pisać sami...przecież.Będziecie mieli całe forum do swojej tylko dyspozycji.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 9 Lipca 2011 - Insynuacje że moderacja jest zależna od innego forumowicza.
Ukryte przez palton, 9 Lipca 2011 - Insynuacje że moderacja jest zależna od innego forumowicza.

Pan na E wrócił, trzeba pokazać, że się jest dobrym strażnikiem .....

• Użytkownicy+

Czy moderacja może mi odpowiedzieć dlaczego usuwa wpisy z tego wątku?Nie było w tych usuniętych nic niezgodnego z regulaminem!Wystarczy napisać by niektórzy zrezygnowali.Możecie pisać sami...przecież.Będziecie mieli całe forum do swojej tylko dyspozycji.

Tutaj zdaje się jest odpowiedź:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kurcze, miało być o opiniach o sprzęcie a jak zwykle jest o tym jaka to Moderacja jest be...

Czemu zatem nie widziałem twojej opinii?Ograniczasz się ostatnio do uwag,niczym profesur.Temu przypniesz lub innemu...łatke.Tak potrafi nawet palton.

palton

Napisałem opinie dotyczącą inspiracji(producenta) kolumnami i wyleciała.Nie dotyczyła moderacji.Dlaczego wyleciała?Ty nie bądź taki gorliwy i nie wywalaj wpisów,

nikt cie o to nie prosi a jeżeli nie są wulgarne i obraźliwe,to co może być innym powodem?Dotyczyła opinia tematu wątku a ja cie nie prosiłem o usunięcie.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Czemu zatem nie widziałem twojej opinii?Ograniczasz się ostatnio do uwag,niczym profesur.Temu przypniesz lub innemu...łatke.Tak potrafi nawet palton.

Owszem nie pisuję już opinii.

Kiedy próbowałem pisać na tematy, które były w temacie forum i nośne swego czasu a mianowicie pc-audio, paru kolegów - w tym także piszących w tym i siostrzanych wątkach przypięło mi etykietkę oszołoma.

W tak zwanym międzyczasie temat pc-audio pchnąłem u siebie z satysfakcjonującym skutkiem i komputer jest u mnie głównym źródłem.

A merytorycznie pisać przestałem bo jak to się mówi - nie sypie się pereł miedzy wieprze.

• Użytkownicy+

Słuchaj modrzewia, rochu. Powiadasz, że nie piszesz już merytorycznie, a tak to potrafi nawet Henryk, o proszę:

Ukryta Zawartość

palton

Napisałem opinie dotyczącą inspiracji(producenta) kolumnami i wyleciała.Nie dotyczyła moderacji.Dlaczego wyleciała?Ty nie bądź taki gorliwy i nie wywalaj wpisów,

nikt cie o to nie prosi a jeżeli nie są wulgarne i obraźliwe,to co może być innym powodem?Dotyczyła opinia tematu wątku a ja cie nie prosiłem o usunięcie.

O Twojej opinii kolumn, pierwsze słyszę.

Ukryta Zawartość

Gość rochu

(Konto usunięte)

Słuchaj modrzewia, rochu. Powiadasz, że nie piszesz już merytorycznie, a tak to potrafi nawet Henryk, o proszę: http://www.audiostereo.pl/czy-potrzebny-i-po-co-preamp-w-zestawie-wysokiej-klasy_84870.html/page__view__findpost__p__2229975

To?

To tylko nic nie znaczący wypadek przy pracy ; )

Gość rochu

(Konto usunięte)

Powinieneś napisać przestałem próbować pisać merytorycznie, bo próbować to może i próbowałeś, ale to były tylko próby...

Natomiast ty nawet nigdy nie spróbowałeś napisać cokolwiek merytorycznie.

Od razu zacząłeś wchodzić w role trolla.

Wszędzie te klony..... dobrze,że nie białe myszki, ale do tego też dojdziemy ....

bum, człowieku nie rób mi tego, już nie mogę wytrzymać ze śmiechu.

Słuchaj modrzewia, rochu. Powiadasz, że nie piszesz już merytorycznie, a tak to potrafi nawet Henryk, o proszę:

Ukryta Zawartość

O Twojej opinii kolumn, pierwsze słyszę.

Sam sobie dasz bana za troling?Czy poprosisz kogoś innego?

Przeniosłeś wątek na bocznice i się dziwisz?Co tu można pisać i dla kogo?Tu rządzą rekiny...bocznicy a nie audiofile,taki np.rochu piszący tylko merytorycznie.

Ukryta Zawartość

Nic tylko dodać:Nie wierzcie opiniom,recenzjom bo nie mają nic wspólnego z ustawieniem systemu.Opiniodawca nie odsłuchiwał w warunkach szukającego źródła czy kolumn a do tego nie wie co będzie podłączone i do jakich klocków a tym bardziej nie zna akustyki.Reasumując:nie jest w stanie napisać jak zagra opisywany przez niego element toru odsłuchowego i jaki będzie miał wpływ na pozostałe jego części a w końcu na brzmienie całości.

• 2 tygodnie później...

Nie wierzcie opiniom o samochodach. Kupujcie tylko te samochody którymi sami się przejedziecie ...

Nie wierzcie opiniom o komputerach. Kupujcie tylko te komputery które sami obsługujecie ...

Nie wierzcie opiniom o telefonach. Kupujcie tylko te telefony których sami poużywacie ...

Przecież to śmieszne ...

Śmieszny to jesteś sam.Kupowałeś w życiu samochód?Tylko po opinii sprzedającego?Bez jazdy?To odpowiedz sobie sam..jak można cie nazwać.

Przy zakupie sprzętu audio,liczy się tylko odsłuch u siebie,w swoich warunkach akustycznych.TYLKO.Opinie są dla LESZCZY.Kupuj sobie po opiniach samochody i co tylko sobie chcesz.Wolno ci,ale wody z mózgu...nie rób innym.I jeszcze jedno,jesteśmy w wątku o sprzęcie audio o komputerach to inne forum lub wątek.

PS

Jak uzbierasz sobie kilka złotych,na dobry sprzęt to przed zakupem czytaj opinie branżystów a potem prosto do sklepu.Jakie to łatwe.

Można jeszce wedle zdjęć kupować..jak ładne.

Po co odsłuchiwać..szkoda czasu justas.

Jeszcze nigdy nie byłem zadowolony z komputera, którego sam nie złożyłem a w przypadku laptopa którego wcześniej sam nie obejrzałem, nie postukałem w klawisze, nie sprawdziłem wrażliwości touchpada i łechtaczki.

A takie peryferia jak klawiatury, myszki; mam ich po kilka nim trafiłem na właściwe.

te obecne same piszą i jeżdżą ;)

Ostatni samochód też kupiłem, bo znałem.

Dlatego pewnie taki szkaradny; ale 30 worków cementu przewiezie, BMW`chy zostawia w tyle, a i siedzi się jak na kanapie ;)...

Każdy wybór to nasz wybór na podstawie doświadczeń...

Z reklam i poleceń trzeba kiedyś wyrosnąć...

Napisał bym krótki komentarz o leczeniu kompleksów na forach o tematyce audio przez różnych zakompleksionych, nieudacznych życiowo forumowiczów. Ale pewnie moderecja by go usunęła.

Więc bawcie się niedojrzali panowie dalej w pisanie o rzeczach, o których jak widać nie macie zielonego pojęcia ...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ostatni samochód też kupiłem, bo znałem.

Dlatego pewnie taki szkaradny; ale 30 worków cementu przewiezie

No to witaj w klubie - taki, to tylko Opel Meriva :)))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.