Skocz do zawartości
IGNORED

Najbardziej wiejskie sprzęty i ustroje

Gość romekxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno o coś paskudniejszego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8636-0-05814700-1309378157_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem co złego jest w tych CV? Niczym nie biją po oczach.

Najbardziej wsiowe? Zapewne dużo chińskich sprzętów typu właśnie Shangling i inne "fajofsko" podświetlanie choinki.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

man

Obawiam sie ze maja wakacje ( ech kiedy to bylo?)

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Wszelkie odtwarzacze DVD Manty. Tragedia jeśli chodzi o wygląd.

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

Czy to cudactwo przypadkeim nie kosztuje około 10k?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Prawie jak ArtonBIT!!!

Ukryta Zawartość

Przeczytajcie pierwszy wpis :D:D:D

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Był jużpodobny wątek. Tak, czy siak, mnie zawsze cieszył poniższy widok:

:)

Lux666 tu się nie ma z czego smiać - majtki dziewczynkom spadają od samego basu - i chyba to jedyne zastosowanie tego zestawu :)

pzdr.

>>fox733

Masz coś do kabelków MIT`a? :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Lux666 tu się nie ma z czego smiać - majtki dziewczynkom spadają od samego basu - i chyba to jedyne zastosowanie tego zestawu :)

pzdr.

Włąśnie o to mi chodziło. Taki config na takim metrażu... Przypomina mi to pchanie 2 par altusów jeden na drugi + 2 tuby samochodowe do pokoju ~12mkw - też był na forum taki filmik.

Najbardziej wiejski wątek na Audiostereo- nirvana i pochodne.

AMEN !!!

Natomiast w temacie to moja propozycja (co prawda "CAR AUDIO" ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A mi się podobają i Shanlingi i Cerwin Vega ! Zresztą jedno z drugim powinno dobrze współpracować, dając świetny dźwięk. I ... osobliwie piękny wygląd .

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

wątek ląduje na bocznicy

dzięki za zabawe wszystkim uczestnikom tym z poczuciem humoru i tym z poczuciem humoru inaczej.

Zgoda w stu procentach. W pewnych kręgach jest to niestety określenie bardzo popularne. np. jeden pan na E z lubością używa określenia "wiejski głupek" nie zważajac na to, iż daje świadectwo samemu sobie. Z tego też powodu postanowiłem wpisac tutaj nirwanowy wątek jego autorstwa, jako przykład niedojrzałego zachowania.

bum ale prosz enie mieszaj do tego wątku pana na E - bo raz ja do niego nic nie mam a dwa po co te osobiste wycieczki. dzisiaj siedz ena glebokiej wsi i jesli tylk ochcesz mozesz mnie nazywac wsiurem. mnie to nie przeszkadza.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nikogo nie będę tak nazywał, bo nie zachowuje sie jak pan na E. A jego obecność w tym watku jest jak najbardziej uzasadniona, ponieważ w gruncie rzeczy jest on osobą o dosyć zabawnym sposobie zachowywania się ;-) Przeciez nie mozna go trktowac poważnie, przynajmniej na tym forum.

wiem bum ale ale dajmy mu spokoj w tym wątku, w ramach pokuty mozesz znalezc cos naprawde odjazdowo obciachowego. zalozylem ten watek nie zeby sie z kogos nadupczac tylko zeby sie wszyscy mogli posmiac bo ostatnio na tym forum jest smiertelnie poważnie. a to przeciez chyba hobby ma byc.

sowja drogą technika tasmy megnetofonowej dosżła do niebotycznej doskonałości w stosunku do tehcniki cyfrowej i winylu.

pzdr.

Chyba od dudnienia od którego aż głowa boli...

Tytuł wątku jest obraźliwy. [...]. Widać, że niektórzy jeszcze nie dorośli.

Uderz w stół... etc. :), w motoryzacji dawno przyjął się termin "wiejski tuning" - zob.:

Ukryta Zawartość

.

Czemu zatem w audio też nie zacząć nazywać rzeczy po imieniu ??? :)

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Rozumiem, że ta estetyka jest bliższa twojemu sercu:

http://www.youtube.com/watch?v=UbXzFq2QDxI

wiesz ...najbardziej ekstatyczne były podstawki pod kable które zapewne zauwazyles w moim poscie.

tak czy owak wątek założyłem po wizycie u pewnego znajomego. po prostu chęć przedobrzenia u niektórych jest tak ogromna, że obserwując wyniki ich pracy robi się zabawnie.Rzeczony delikwent uziemił sobie kolumny od wewnątrz pianką wysokoprężną do montażu okien. a przecież o to żeby było wesoło chodzi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.