Skocz do zawartości
IGNORED

Bank serwisówek

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Mam serwisówkę CDX396 z Foxela.Ze względu na popularność tego cedeka proponuje aby ktoś zrobił dobry skan schematu i w razie potrzeby rozesłać zainteresowanym.Ja moge schemat odbić na ksero i podesłać do kogoś kto zrobi dobry skan.Nb, mam schemat zeskanowany ale chyba złej jakości.Tego mogę podesłać od zaraz na maila :)

>>Leszek B

Jeśli chodzi o skaner to mam w robocie taki do formatu A4 i jeśli schemat nie jest wiekszy to moge zeskanować ewentualnie możnaby zeskanować na kilka stron. Jak możesz to podeślij ten który posiadasz.

dzięki pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Googlowałem, googlowałem i nic. Dlatego pytam, poszukuję schematu części analogowej CD playera Drundig

FineArts CD3. Albo namiaru na podobnego Philipsa lub Marantza, ponoć mieli podobne modele. Chcę w tym samograju troche pogrzebać, ale świadomie.

Pozdrawiam Władek.

szukam serwisówki Grundiga cd7500. Kto wie skąd ją zdobyć i żeby jeszcze to nie było zagranicą .

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

karibe mogę się wymienić na inną, ale jest to V1700, czyli prawie to samo

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Czy ma ktoś może schemat Nada C350? Choć w zasadzie na początek interesuje mnie, czy ma on na wejściu kondensatory sprzęgające? Byłbym wdzięczny za informację. Dysponuję tylko serwisówką CDX396, ale z tego co widzę już jest w obiegu.

Poszukuję instrukcji serwisowej bądź instrukcji obsługi szpulaka Unitra ZK-120T, bo chcę badziew wyczyścić, a nie bardzo wiem jak się do tego wziąć. Odtwarza, nagrywa, kręci ale czyszczenie raczej nieodzowne.

Mam instrukcje serwisowe gramofonu C.E.C. BD-2200 oraz tunera SABA MD-292 i całej bandy polskich Cyryli.

Szukam serwisówki do Grundiga cd7550 (dokładnie do tego modelu). W Polsce sprawa nie do przejścia. Za granicą cienko jak na razie (jak na razie prawdopodobnie tylko "wtopiłem" na witrynie manuals-in-PDF) . Może macie jakieś sugestie co do zagranicznych źródeł ?

Szukałem kiedyś serwisówki do Philipsa cd303. Szczęśliwie się złożyło, że mam ją w wersji elektronicznej. Jeśli jest ktoś poważnie zainteresowany tą dokumentacją mogę podesłać plik.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.