Skocz do zawartości
IGNORED

Zmieniam pracę :(

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Zyziek, dobra strona tej zmiany jest to, ze teraz bedziesz mogl przycisnac jeszcze mocniej pedal od garnka z ryzem i jezdzic do nowej pracy nie jak wspominales 140km/godz po miejskich ulicach, ale moze 160? 180? Koniecznie zaopatrz sie w specjalnie skonstruowany dla twojej dumy- Handy-Hondy-Honky zestaw tuningowy. Juz niedlugo byc moze zamienisz poltora litra na 2L model i bedziesz wyciagal ulicami do nowej kancelarii ponad 200km/godz! Ah, jeszcze jedno, niezwlocznie kup DVD do swojego bolidu!

To Ty Zyzio raczej będziesz pewnie zarabiał na nowy przecinak niż na sprzęt?

A cóz to za kancelaria? Adwokacka? Więc inwestycja szybko sie zwróci. Zrobisz pare rozwodów, doprowadzając małzonków do łez i przeciągajac sprawy majatkowe. I juz nowe ProAcki albo może nawet jakieś SonusFabery wypełnią dźwiękiem Twój salon :)))

pozdr.

Ale tak szczerze mówiąc to w poprzedniej pracy atmosfera naprawdę była wspaniała, w nowej trzeba będzie sobie to wypracować i oczywiście obgadać przy szklanicy z gorzołką z szefem ;-)

Tym sie nie martw. Pomyśl o kasiorce:))) tak wogóle to w tym filmie było kilka ciekawych zasad. Na przykład zasada prawa cywilnego (nie chodzi o sprawiedliwość, tylko o pieniądze:)

A jak tam z panienkami w pracy??? Żebyś nie był skazany tylko na Alexe;)

Ale przyznaj się - tak szczerze - że ten tekst o "Densen de Magic", to był tylko trening perswazji. Taka próba dla papuga? :) Przecież to zupełnie niemozliwe żeby jakieś szumki poprawiały brzmienie sprzętu. Co najwyżej mogą wytrząsać bród z uszu :)))

pozdr.

-> zyzio

I tak nie masz źle. W końcu będziesz więcej zarabiał. A nowa praca jeszcze może się okazać całkiem niezła.

Ja ponad rok temu straciłem pracę po prawie 17 (!!) latach w jednej firmie. Też w niezłym towarzystwie itd...

Teraz mam gorszą pracę za niewiele ponad 1/4 poprzedniej płacy.

I to Ty jesteś przygnębiony?

Janusz z Torunia

Zyzio nie jest przygnębiony. Martwi sie tylko, że teraz będzie musiał naprawdę pracować.

No nie moge sobie darować że dałem się wpuścić na tym Densen de Magic :) Tak przypuszczałem że cos jest grane;)

Zyzio, Ty jesteś w dołku?

Dwa razy więcej kasy stoi przed Tobą, a Ty się zamartwiasz. Pogadamy po pierwszej wypłacie :-)))

A na poprawę nastroju masz to:

Super laski!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O rzesz - przy takich laskach to Alexa wysiada.

Zyzio - akurat. Myślisz że uwierzę papudze? Magia Densena - he he he - i to na Pianocrafcie? ;)

A własnie - czy takie Alexy nie łapią się na odkurzacz? Wydawało mi sie że powinny. Może te starsze wolą fury ale takie zaraz po komunii to w sam raz na tylne siodełko :)))

pozdr.

Qubric------>mozesz wierzyc lub nie, demagnetyzacja dziala nawet na glosnikach komputerowych :-) mam potwierdzenie mojego 13 letniego siostrzenca ktory po wejsciu do pokoju gdzie na kompie cos pogrywalo od razu zauwazyl roznice i sie spytal co sie stalo z glosnikami (nie wiedzial ze cos z nimi robilem).

Mlodym mozna wierzyc bo maja sluch nie uszkodzony...

Nie wiem jak i dlaczego ale to dziala na 100 %

Myśle że pewne bliższe lub dalsze podobieństwo nawet zachodzi ale nie jestem pewna czy akurat w tej "części" o którą ci chodzi :P

Dobranoc muszę się uczyć do matury. Zostawiam was samych z Alexą, mam nadzieję że się tym dobrem sprawiedliwie podzielicie.

• 4 lata później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.