Skocz do zawartości
IGNORED

Mini-wieża

wowarz

Rekomendowane odpowiedzi

Jest coś takiego jak zdrowy rozsądek i żadne czyjeś sugestie nie powinny przysłonić zadowolenia z posiadanego sprzętu. Jeśli każdy z Was przyjąłby taką zasadę, krzykacze tutaj na forum "poszliby" gdzieś indziej. Nie mieliby posłuchu a tak wielu z Was karmi trolle...

Jestem w pełni usatysfakcjonowany zakupionym sprzętem. Nie należę do grona audiofilii, to moja pierwsza przygoda z głośno-grającym sprzętem lepszej jakości i nie sądzę, by był sens zaopatrywania się w sprzęt za grubą kasę, gdy Denon D-M38 absolutnie mi wystarcza.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Są różne wersje skrajnosci na tym forum, zaraz pewnie usłyszymy, że ten Denonik to najlepszy sprzęt na świecie i nic za 4 tys. od niego lepiej nie zagra, a wydawanie 5 tys i więcej na coś grającego to bezdenna głupota :) To drugi, typowy schemat prawda? Trzeci to oczywiście udowadnianie, że kupujący używki są najmądrzejsi. To co mnie dziwi, że kupa ludzi ma Pianocrafty i są z nich zadowoleni, a tu sobie temat Yamaszki odpuszczono.

To może pozakładać nowe działy. "Tanie stereo" i "HI-FI"? Bo część forumowiczów nie rozumie, że niektórych pewne sprawy w temacie audio po prostu nie interesują. Np. wydawanie forsy na używany sprzęt w klasie B i wyżej, bo np. się na tym nie zna i nie ma takiego parcia na szkło. Nie wiem dlaczego jest to takie skomplikowane.

Jak kolega zacznie pisać, że jego mały Denon gra lepiej od np. zestawu Accuphase + Dynaudio to wtedy sobie można pogardłować i się kulturalnie ponabijać. A tak to nie wiem czemu takie wpisy o Pandzie służą.

Miód dla uszu? No i dobrze, ważne że jesteś zadowolony.

Pytanie czy lepsza nowa Panda czy używany Golf, ale skoro wolisz nówki, no to ciesz się z błyszczącej Pandy.

Jak kolega by pisał że np. szuka używanego Luxmana i resztę elementów podobnej klasy, to bym ten wpis zrozumiał, ale wyraźnie szukał sprzętu nowego, w niższej klasie.

Więc takie wpisy można sobie darować.

To może pozakładać nowe działy. "Tanie stereo" i "HI-FI"? Bo część forumowiczów nie rozumie, że niektórych pewne sprawy w temacie audio po prostu nie interesują. Np. wydawanie forsy na używany sprzęt w klasie B i wyżej, bo np. się na tym nie zna i nie ma takiego parcia na szkło. Nie wiem dlaczego jest to takie skomplikowane.

Jak kolega zacznie pisać, że jego mały Denon gra lepiej od np. zestawu Accuphase + Dynaudio to wtedy sobie można pogardłować i się kulturalnie ponabijać. A tak to nie wiem czemu takie wpisy o Pandzie służą.

Jak kolega by pisał że np. szuka używanego Luxmana i resztę elementów podobnej klasy, to bym ten wpis zrozumiał, ale wyraźnie szukał sprzętu nowego, w niższej klasie.

Więc takie wpisy można sobie darować.

Jest zakładka 'Hi-end", i to wystarczy (do której nie zaglądam, bo mnie to nie intersuje). I Accuphase i mały Denon, to, jakby na to nie patrzeć, stereo.

Natomiast wstawienie Accuphase + Dynaudio do pokoju 11m2 to przerost formy nad treścią, bo i tak się nie wykorzysta jego możliwości. Tutaj po prostu Denon M38 jest bardziej adekwatny.

Dlatego, uwaga!, w takim małym pokoju, według mnie, lepiej sprawdzi się Denon, więc jest relatywnie "lepszy".

Jest zakładka 'Hi-end", i to wystarczy (do której nie zaglądam, bo mnie to nie intersuje). I Accuphase i mały Denon, to, jakby na to nie patrzeć, stereo.

Natomiast wstawienie Accuphase + Dynaudio do pokoju 11m2 to przerost formy nad treścią, bo i tak się nie wykorzysta jego możliwości. Tutaj po prostu Denon M38 jest bardziej adekwatny.

Dlatego, uwaga!, w takim małym pokoju, według mnie, lepiej sprawdzi się Denon, więc jest relatywnie "lepszy".

Wiem o co Ci biega, ale bez przesady. Należy jednak podkreślić to "relatywnie".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.