Skocz do zawartości
IGNORED

Dali Ikon 5 MK2

xantum

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem w sklepie internetowym kolumny Dali Ikon 5 MK2 i niby wszystko się zgadza(naklejki na opakowaniu i kolumnach,wygląd),ale te kolumny mają wymiary: 810x150x260 czyli takie jak starsze i tańsze Dali ikon 5.Dali Ikon 5 MK2 mają wg.specyfikacji wymiary:810x150 x280.Proszę by ktoś kto ma kolumny Dali Ikon 5 MK2 zmierzył szerokość i głębokość i w miarę szybko (mam termin 10 dni na zwroty) podał mi wymiary . Może to tylko pomyłka w katalogu którą powielają sklepy internetowe, a może ktoś robi mnie w bambuko.Mieszkam w małej miejscowości z daleka od dużych centrów ze sprzętem audio w których mógłbym rozwiać lub potwierdzić swoje wątpliwości.

https://www.audiostereo.pl/topic/83764-dali-ikon-5-mk2/

Kupiłem w sklepie internetowym kolumny Dali Ikon 5 MK2 i niby wszystko się zgadza(naklejki na opakowaniu i kolumnach,wygląd),ale te kolumny mają wymiary: 810x150x260 czyli takie jak starsze i tańsze Dali ikon 5.Dali Ikon 5 MK2 mają wg.specyfikacji wymiary:810x150 x280.Proszę by ktoś kto ma kolumny Dali Ikon 5 MK2 zmierzył szerokość i głębokość i w miarę szybko (mam termin 10 dni na zwroty) podał mi wymiary . Może to tylko pomyłka w katalogu którą powielają sklepy internetowe, a może ktoś robi mnie w bambuko.Mieszkam w małej miejscowości z daleka od dużych centrów ze sprzętem audio w których mógłbym rozwiać lub potwierdzić swoje wątpliwości.

[/

Śpij spokojnie pomyłka w katalogu to norma.

https://www.audiostereo.pl/topic/83764-dali-ikon-5-mk2/#findComment-2208882

a na tabliczce znamionowej z tyłu nie masz napisane jaki to dokładnie model? mk2 powinny mieć też troche inną strukturę membran głośników niż starsze (tak jakby więcej śmieci...) popatrz w necie na google grafika i rozwiejesz swoje wątpliwości

Xavian XN evo 250, Arcam Alpha 7r, Samsung BD-C5900, QED Silver Anniversary-XT, Sennheiser HD 555.

https://www.audiostereo.pl/topic/83764-dali-ikon-5-mk2/#findComment-2209722

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.