Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór sourrandów

gornn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem posiadaczem amplitunera HARMAN/KARDON AVR-255, oraz głośników Monitor Audio BR6 i Bx-LCR. Zamierzam rozbudować zestaw do 5.0. Tylko nie wiem co dokupić na tyły. Co by najlepiej pasowało do tego zestawu. Jest tylko jeden problem głośniki sourrand będą znajdowały się blisko ściany.

Myślałem nad zakupem jakiś tanich sourrandów. A potem z biegiem czasu wymianę na BR1 Lub BX1. Czy to jest dobry pomysł czy może trochę poczekać i od razu zakupić BR lub Bx.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/83437-wyb%C3%B3r-sourrand%C3%B3w/

pytanie ile chcesz czekać ?

ja bym od razu zakupił do kompletu całość ale jak nie masz na tyle kasy to na allegro są też zestawy satelity + centralny od 80zł :-)

sam zakupiłem taki zestaw M-Audio 9950 za 150zł ( przyjedzie do mnie w środę ) bo nie chciałem inwestować w drugie kino , byleby jakoś zagrało przestrzennie w kinie więcej nie oczekuję , a jak się znudzą to sprzedam za podobną kasę dużo nie tracąc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.