Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiorowe zamówienie w Farnell

ov_Darkness

Rekomendowane odpowiedzi

A trzeba było napisać do mnie właśnie robiłem zamówienie w farnellu byście mieli na jutro :)

Jak ktoś chce coś zamówić w farnellu warto pisać do mnie może czasto tam nie kupuje ale raz na miech na pewno ...

A trzeba było napisać do mnie właśnie robiłem zamówienie w farnellu byście mieli na jutro :)

Jak ktoś chce coś zamówić w farnellu warto pisać do mnie może czasto tam nie kupuje ale raz na miech na pewno ...

w tym zamowieniu nie problemem jest osoba ktora wcisnie "kup" na farnellu, ale lista opiewajaca na kilka set roznych elementow i oczekiwanie na wplate od osob zdeklarowanych na powyzszej liscie.

mozesz za miesiac znow zamiescic ogloszenie na DIY "kolejne zamowienie w farnellu" to poczujesz smak tego przedsiewzięcia czekajac na spóźnialskich z zapłatą, sortowaniem, wysyłką:)

a TAKIEGO NIE ORGANIZOWAŁEM :)

he ....

Oj kolega ma krótką pamięć :)

Ja sie tam nie cyndoliłem dałem konkretny termin wpłaty (ostateczny) jezu jak bym chciał to robić na raty to bym zwariował :)

Z tego co ja pamiętam to było to około 20 osób pozycji ... nie pamiętam ...

No ale ja nie zmuszam :)

Zaden to dla mnie biznes :)

a TAKIEGO NIE ORGANIZOWAŁEM :)

he ....

Oj kolega ma krótką pamięć :)

Ja sie tam nie cyndoliłem dałem konkretny termin wpłaty (ostateczny) jezu jak bym chciał to robić na raty to bym zwariował :)

Z tego co ja pamiętam to było to około 20 osób pozycji ... nie pamiętam ...

No ale ja nie zmuszam :)

Zaden to dla mnie biznes :)

no moze faktycznie nie pamietam:)

fakt faktem ze to kawał roboty jest.

PS Macie rabat w farnelu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

UWAGA: dotyczy zamówienia zbiorowego!

Na razie mam ok 60% elementów, (nie mam w ogóle, lub nie mam wymaganej ilości w 94 przypadkach na 227), przy czym zamówione są już wszystkie, czekamy na przesyłki. TME nie chciało nam uwierzyć, że zamawiamy ponad 300szt radiatorów TO-220 :) Farnell, a konkretnie Pani Jowita Nowicka, to najlepsza obsługa klienta, z jaką mi się zdarzyło spotkać kiedykolwiek. Cierpliwa, życzliwa, ekspresowa. Jeśli to Pani Jowita kiedyś przeczyta, to zapraszam na kawę :) @Robertus, który zamawiał 5 rzeczy na krzyż (które przyjechały dziś rano z Farnell), miał tyle szczęścia, że dostanie fanty jeszcze w tym tygodniu. Ja i @mate_ous, jako, że nasze zamówienia były jednymi z największych, czekamy najdłużej, a elementy ściągamy z 20sklepów. :( Przeraża mnie coraz bardziej skala kombinacji. Przepraszam, ze tyle to trwa, ale naprawdę jest trochę problemów z ogarnięciem tak dużego zamówienia. :(

Lust is my sister, my muse and my whore

I stand on the mountain, and pray for the war

Moje 3 grosze :) - proszę traktować tylko jako dobrą radę :)

1. Zamawiasz mnóstwo elementów ? jak najmniej sklepów im mniej tym lepiej - nawet jak ma sie przepłacić szkoda zdrowia i czasu (tj pieniędzy)

2. Przy znacznych ilościach takie mega listy wysyła się do działu handlowego aby zrobili "cenę" i sami załatwiali elementy nawet jak nie mają ich na oficjalnym stanie

3. Stawiaj terminy sztywne (ale zawsze bierz pod uwagę poślizg)

Czeka cię jeszcze tego wysłanie - tu będziesz miał znacznie gorzej - w szczególności jak ci zacznie czegoś brakować :)

Zawsze ale to zawsze sprawdzaj czy wszystko dostałeś - standardem jest to ze czegoś może brakować na więcej o dziwo bym nie liczył - jak się mylą to w 99% na nie korzyść ( i to nie tylko w polsce ) towar do pudełek zawsze jest pakowany ręcznie :)

• 4 tygodnie później...

Tak.

Czekam na ostatnią paczkę (już wysłaną DHL'em), w której jest większość Twoich elementów i programator do Atmegi.

W czwartek, może w piątek powinienem móc Ci dać fanty.

Lust is my sister, my muse and my whore

I stand on the mountain, and pray for the war

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.