Skocz do zawartości
IGNORED

Glosniki podstawkowe do Sneaky Ds

luckyguliver

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym sie dowiedziec jakich uzywacie glosnikow do Sneaky Ds albo mieliscie okazje odsluchac. Moj pokoj ma ok 9m2 kwadratowych wiec tylko podstawkowe wchodza w gre. Ja na dzien dzisiejszy uzywam Leema Xero , ale moze moglbym wysicnac ze Sneaky wiecej gdybym podpia cos innego. Rozwazam rowniez kupno wzmacniacza ( moze Naim Nap 150x?) wiec bylbym bardzo wdzieczny za opinie na ten temat. Glownie slucham roznego rodzaju elektroniki, troche gitar. Mysle o uzywnych kolumnach do 2000-2500max pln.

https://www.audiostereo.pl/topic/83122-glosniki-podstawkowe-do-sneaky-ds/

Szukałbym brytyjskich kolumn, raczej w miarę łatwych do wysterowania. Linn gra dobrze z Linnem, więc można poszukać z drugiej ręki kolumn Linn Katan, Majik 109, chociaż te drugie mogą w budżecie się nie zmieścić.

• 2 tygodnie później...

Witam.jestem posiadaczem sneaky ds i 109 i jestem z tego zadowolony,moze to moj pierwszy system,ale gra całkiem ładnie,mysle,ze w cenie do 2500 sie zmiescisz gdybys chcial 109 sam kupilem za niecale 600funtów z przesyłką tylko do anglii, nie wiem ile by wyniosła do polski,ale pewnie nie wiele drożej co daje jakies 2600 zł wiec w 2700 myśle,ze bys sie mógł zamknąć,wiec blisko Twojego budżetu plus podstawki do tego w cenie wiec tragedii nie ma ,chyba nawet je bede teraz sprzedawał,bo kupilem 212 ki i potrzeba bedzie cos by je wysterowac,sneaky sobie z tym nie poradzi.pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.