Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Parsec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Doładowałem sobie konto paypal żeby kupić tego toucha...

[cut]

Out of stock.

A kiedy dostales takie info? Tzn. w ktorym momencie procesu zakupu?

Bo ja zamówilem i zaplacilem - podczas zamowienia byl komunikat ze sa na stanie.

Sumaryczna cena najlepsza 130GB... ok. 570zł i przesylka gratis.

Nie będę sępem i podzielę się z Wami :)

Squeezebox Touch - Blemished box do kupienia z Logitech.com za 154.89 GBP (~700PLN). Wysyłka gratis do Polski.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Dodatkowo wpisać kod obniżający cenę: dam9hbit6

Ewentualnie jeszcze inne znalezione w sieci w celu większych zniżek.

Do mnie już jedzie.

Pozdrawiam :)

dziękuję bardzo! może to przykre co powiem, ale jest jeden z tych nielicznych wpisów na tym forum, które się do czegoś przydają (reszta to często filmy przyrodnicze na temat co może usyszeć człowiek w przeciwieństwie do nietoperza, przerywane reklamami dla wspolczesnych batmanów ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sumaryczna cena najlepsza 130GB... ok. 570zł i przesylka gratis.

Jak to zrobiłeś że zbiłeś cenę do 130 GBP ?? Za 129 to widziałem jedynie Logitech Duet.

dziękuję bardzo! może to przykre co powiem, ale jest jeden z tych nielicznych wpisów na tym forum, które się do czegoś przydają (reszta to często filmy przyrodnicze na temat co może usyszeć człowiek w przeciwieństwie do nietoperza, przerywane reklamami dla wspolczesnych batmanów ;)

Proszę bardzo. Pomyślałem sobie że sporo ludzi się ucieszy bo to sporo taniej jednak.

Do mnie dotarł w idealnym stanie. Jak nówka.

Jak to zrobiłeś że zbiłeś cenę do 130 GBP ?? Za 129 to widziałem jedynie Logitech Duet.

Wklepałem ten kod, który podaleś. Na fakturze mam kwotę 144,27GB i jeszcze upust 14,11GB. Do zapłaty: 130,16GB i taka kwota zeszła z PayPala, ok. 585zł.

EDIT: Przed chwilą próbowałem kupić jeszcze 1dnego i:

We’re sorry but Squeezebox Touch Blemished Box is currently out of stock and cannot be added to your basket. We apologise for any inconvenience.

Więc trzeba próbować, widać co jakiś czas dorzucają kolejne.

Edytowane przez shyguy

Wklepałem ten kod, który podaleś. Na fakturze mam kwotę 144,27GB i jeszcze upust 14,11GB. Do zapłaty: 130,16GB i taka kwota zeszła z PayPala, ok. 585zł.

EDIT: Przed chwilą próbowałem kupić jeszcze 1dnego i:

We’re sorry but Squeezebox Touch Blemished Box is currently out of stock and cannot be added to your basket. We apologise for any inconvenience.

Więc trzeba próbować, widać co jakiś czas dorzucają kolejne.

Nie no zawsze ja mam najgorzej :) Jak ja wszedłem na link to była cena 169 GBP, po wpisaniu kodu dało się obniżyć do 154.

Zazdroszczę, że u Ciebie było taniej :)

Skorzystałeś tylko z kodu dam9hbit6 czy jeszcze jakiś wpisałeś ?

Nawet teraz jak wchodzę to na stronie jest cena 169GBP

wiem - tylko nie bardzo wiem, gdzie w takim razie mam ten VAT zaplacic i dlaczego mam na fakturze stawkę 0%

Wszystko jasne teraz :) Ja kupiłem z VATem. Na szczęście w przeciwieństwie do amazon.co.uk Logitech sprzedaje z angielskim VATem 20%. Amazon dolicza te 3% różnicy do produktów wysyłanych do Polski.

Z tego co widzę, to te squeezeboxy są już niedostępne. Ja kupiłem wczoraj po południu a dzisiaj patrzę na stronę:

Order Date: 07/07/11 09:23:55

Order Status: Order Cancelled by System

Najgorsze, że na karcie pieniądze wciąż zablokowane.

Edytowane przez rambusia

wiem - tylko nie bardzo wiem, gdzie w takim razie mam ten VAT zaplacic i dlaczego mam na fakturze stawkę 0%

Normalnie, zawsze w obrębie UE masz zero vatu. Z tym że jak (jako firma) odsprzedasz jakiemuś polskiemu klientowi to wtedy naliczasz 23% od ceny netto.

Audiophools - goo.gl/NJkF8

100% sprawne, ch$#$ tam że głośnik porwany jak szmata :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nie będę sępem i podzielę się z Wami :)

Squeezebox Touch - Blemished box do kupienia z Logitech.com za 154.89 GBP (~700PLN). Wysyłka gratis do Polski.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Dodatkowo wpisać kod obniżający cenę: dam9hbit6

Ewentualnie jeszcze inne znalezione w sieci w celu większych zniżek.

Do mnie już jedzie.

Pozdrawiam :)

No dobra. Ponieważ Squeezebox Touch'e za 154.89 GBP się pokończyły proponuję inne rozwiązanie w pogiętych pudełkach.

Ukryta Zawartość

To Logitech SqueezeboxTM Duet - Blemished Box. Dla mnie rozwiązanie ciekawsze niż Touch.

Przecena z 280,00 do 139,00 GBP. Wklepując kod jaki podał 4kowal obniżamy cenę o kolejne ok 11 GBP. Kupując na firmę mamy dodatkowo VAT=0%. Cena końcowa jaką zapłaciłem płacąc VISĄ to 107,05 GBP. Przesyłka darmowa :).

Spieszcie się!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tomant

Albo za ostro w weekend popiłem i mam jakieś zwidy, albo te Signum jeszcze dzisiaj rano tam stały za jakieś 6.000PLN z groszami,

ale jestem na 100% pewien, że je dzisiaj oglądałem i na 200% cena rano była tam inna, ciekawe...

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To Logitech SqueezeboxTM Duet - Blemished Box. Dla mnie rozwiązanie ciekawsze niż Touch.

Przecena z 280,00 do 139,00 GBP. Wklepując kod jaki podał 4kowal obniżamy cenę o kolejne ok 11 GBP. Kupując na firmę mamy dodatkowo VAT=0%. Cena końcowa jaką zapłaciłem płacąc VISĄ to 107,05 GBP. Przesyłka darmowa :).

Spieszcie się!!!

to prawda, cena jest bajeczna. tylko 1dno ale dla kupujących - z calej serii SB tylko transporter i touch graja geste formaty bez downsamplingu.

Albo za ostro w weekend popiłem i mam jakieś zwidy, albo te Signum jeszcze dzisiaj rano tam stały za jakieś 6.000PLN z groszami,

ale jestem na 100% pewien, że je dzisiaj oglądałem i na 200% cena rano była tam inna, ciekawe...

bo potem koles dolozyl tego dzielonego pioneera za 20kzl ;)

sam zresztą chętnie bym przygarnal chociaz sama taka koncowke.

Edytowane przez shyguy

AudioMega dalej pajacuje jak widać :))) 24k zł i w środku STX albo Alpierdy.

Sam zestaw Pioneera jest może wart 2500zł.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Ukryta Zawartość

Czekam na foto prawa jazdy na wzmakach, bo jak nie trudno zauważyć aukcja po części przypomina wzorowy, encyklopedyczny scam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czekam na foto prawa jazdy na wzmakach, bo jak nie trudno zauważyć aukcja po części przypomina wzorowy, encyklopedyczny scam.

Kurna ale tanio poszły.

Ukryta Zawartość

No dobra. Ponieważ Squeezebox Touch'e za 154.89 GBP się pokończyły proponuję inne rozwiązanie w pogiętych pudełkach.

Ukryta Zawartość

Spieszcie się!!!

Przesyłka dotarła (1,5 dnia od zamówienia). Jeszcze tak pogniecionego pudełka nie widziałem... Chociaż przyglądałem się dokładnie przynajmniej minutę, nie dopatrzyłem się nawet najmniejszego uszkodzenia pudełka. Chyba zareklamuję, no bo przecież miało być uszkodzone ;).

post-4633-0-13309300-1310544707_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Przesyłka dotarła (1,5 dnia od zamówienia). Jeszcze tak pogniecionego pudełka nie widziałem... Chociaż przyglądałem się dokładnie przynajmniej minutę, nie dopatrzyłem się nawet najmniejszego uszkodzenia pudełka. Chyba zareklamuję, no bo przecież miało być uszkodzone ;).

post-4633-0-13309300-1310544707_thumb.jpg

"Blemished box" w tym przypadku odnosi się do obudowy urządzenia, a nie opakowania

"Blemished box" w tym przypadku odnosi się do obudowy urządzenia, a nie opakowania

Nie odnosi się do niczego, bo ani opakowanie ani żadne z urządzeń w środku pudełka nie miało nawet najdrobniejszej wady. Inne produkty ze strony logitecha opisane jako blemished mają podniszczone opakowania a nie same urządzenia. Widać to na zdjęciach.

U mnie już ta zabawka gra, choć nie ukrywam że miałem pewne problemy z konfiguracją - za stary już jestem na "takie nowości".

Nie odnosi się do niczego, bo ani opakowanie ani żadne z urządzeń w środku pudełka nie miało nawet najdrobniejszej wady. Inne produkty ze strony logitecha opisane jako blemished mają podniszczone opakowania a nie same urządzenia. Widać to na zdjęciach.

U mnie już ta zabawka gra, choć nie ukrywam że miałem pewne problemy z konfiguracją - za stary już jestem na "takie nowości".

" Blemished box " nigdy nie odnosi sie do obudowy czy wnetrza urzadzenia a jedynie do opakowania i moze oznaczac nie tylko zgniecenia ale i niedoskonaly druk albo nawet otarcia farby na tymze np na kodzie paskowym . W gre wchodza wszelakie " imperfections " ale tylko opakowania .

pozdrawiam

doszla dzis do mnie przesylka z SB Touch. stan opakowania i urzadzenia nieskazitelny. pudelko nawet nie sklepowe, bo takie przechodzi cykl dostaw itp. jest po prostu idealne, a na urzadzeniu komplet folii itp.

dosyc ciekawa sprawa. logitech sprzedaje kompletnie nowe urzadzenia w sumie za polowe ceny dystrybucyjnej i to lacznie z przesylka.

Qrde, teraz jak nie mam kasy to w końcu się pojawiły.

Dzwoniłem i uzyskałem informacje, że za 2500 by poszły...WARTO?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę, że można za 2500zł lepiej. Moim faworytem Esa Triton.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Witam

Chciałbym zapytać kolegów czy to jest okazja:-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ression-hi-end-maskownice-i1670681113.html

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
     Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.